Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan flaş karar! - Beşiktaş Haberleri

        Albayrak, kar yağışı nedeniyle ertelenen bu akşamki Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

        Ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmaları nedeniyle fikstürlerinin sıkıştığını kaydeden Albayrak, "Maç planlamamız biraz sıkıştı. Bu çerçevede bize uygun olabilecek tarih ve zamanları kendi içimizde konuştuk ve bir planlama yaptık. TFF'ye yarın başvuracağız ve tarihleri beklemeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

        "SAAT 17.00'YE KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM ETTİ"

        Trabzonlu olan kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile teknik direktör Şenol Güneş'in, "40 seneden beri öyle kar görmedik" dediklerini aktaran Albayrak, şu değerlendirmeyi yaptı:

        "Rakiplerimiz oynarken bizim oynamıyor olmamız negatif olarak algılanabilir ama daha önceden planlanan çerçevede ve TFF'nin belirlediği saatler içerisinde kendimizi ayarlıyoruz. Dün buraya geldik. Geldiğimizde hava şartları hafif kar yağışlıydı ama dün akşam geç saatlerden itibaren kar yağışı bastırdı. Hiç durmadı, bu saate kadar yağdı. Uçaklar sefer yapamıyor. Öğlen saatlerinden itibaren tüm profesyonel arkadaşlarımız, TFF yetkilileri, gözlemci ve dördüncü hakem statta maç oynanabilecek düzeyde olabilir mi diye çalışmalar yaptı. Saat 17.00'ye kadar çalışmalar devam etti. Ondan sonra ise karar gereğince maçımız ertelendi. Her şeyde hayır vardır. Pozitif düşünmek lazım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ