Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Soyunma odasında Pereira patlaması! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Dile kolay... Tam 23 maçtır sırtı yere gelmeyen bir F.Bahçe var... Sene başında sert şekilde eleştirilen Vitor Pereira, doğrularında ısrar etti, ortaya yenilmesi çok güç bir takım çıkardı.

        Maç fazlasıyla Beşiktaş’ın 5 puan önüne geçen Sarı-Lacivertliler’in bu başarında Pereira’nın takım içindeki adaleti ve disiplini başrol oynadı. Öyleki kupada Tuzla maçı sonrasında dahi takımına sert uyarılar yapan Portekizli, Çaykur Rize karşılaşmasının ardından da soyunma odasında fırtına estirdi.

        ‘CİDDİYETSİZLİĞİ AFFETMEM’

        Önce öğrencilerini tebrik eden Pereira, ardından esti, gürledi. Son paslardaki ciddiyetsizliği eleştiren Portekizli, “Bu akşam çok rahat ve farklı kazanabileceğimiz bir maçı konsantrasyon eksikliği sebebiyle 2-1 kazanabildik. Son paslarda bu kadar hata yapmak amatörce bir davranış. Biz şampiyon olacağız ve bu görüntü bize asla yakışmıyor” dedi.

        Başarılı hoca, “Saha içinde yapacağınız hatayı kabul edebilirim, bu sorun değil. Kabul edemeyeceğim şey Tuzla maçı ve bu maçın 2. yarısındaki konsantrasyon kaybı. Şampiyonluğa oynayan bir takımın böyle bir görüntü sergileme hakkı yok” sözleriyle sitem etti.

        GENÇLERE ÖZEL İLGİ

        F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, tüm mesaisini Samandıra’da harcıyor. Yardımcılıları ile beraber tüm gün rakipleri analiz eden Portekizli, altyapıdaki yeteneklere ise özel ilgi gösteriyor.

        Daha önce “F.Bahçe’nin geleceği garanti altında. Gençlere A takımın kapısı her zaman açık” diyen Pereira, altyapı antrenörleriyle sürekli temas halinde. Altyapı takımlarının performans bilgilerini yakından takip eden Pereira’nın bu ilgisi, gençleri hem hırslandırdı hem de umutlandırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ