Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Trabzon yolculuğu Beşiktaş adına kelimenin tam anlamıyla ‘çile’ oldu. - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Trabzon yolculuğu Beşiktaş adına kelimenin tam anlamıyla ‘çile’ oldu. Zorlu deplasmana giden, ancak ilk şoku maçın ertelenmesiyle yaşayan Siyah-Beyazlılar, Trabzon Havalimanı’nın kullanıma kapanması nedeniyle geceyi de Trabzon’da geçirmek zorunda kalmıştı.

        Kartal’ı İstanbul’a taşıyacak olan özel uçak, dün öğle saatlerinde havada görüldü! Ancak pistin kısa ve buzlu olması

        nedeniyle 2 kez pisti ‘pas’ geçmek zorunda kalan pilot, 3. denemesinde iniş yapabildi. Uçağın inmesiyle birlikte bir de ‘sürpriz’ ortaya çıktı.

        Aynı uçağın, önceki gün F.Bahçe ile oynayan Rizespor kafilesini Trabzon’a getirdiği ve 2 kez ‘pas’ geçilen iniş sırasında Mavi-Yeşilli kafilenin gergin anlar yaşadığı öğrenildi.

        UÇAK YIKANAMADI!

        Özel uçak boşaldı, Beşiktaşlı oyuncular 14.30’da içeri alındı. Yoğun yağış nedeniyle uçağın üstünün karla kaplandığı ve alkollü su ile yıkanmasının gerektiği anons edildi. Ancak bu kez de başka bir ‘kabus’ ortaya çıktı. Uçağı yıkayacak olan havalimanı aracı bozuldu!

        Aracın tamir edilmesi için de beklendi. Saatler 16.05’i gösterirken tamir işlemi tamamlandı, uçak alkollü suyla yıkanarak temizlendi. Sonrasında kalkış anonsu yapıldı ve Beşiktaş’ı İstanbul’a taşıyan uçak 1 saat 50 dakikalık bekleyişin ardından saat 16.20’de havalandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ