Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray taraftarını kahreden haber! - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Galatasaray'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı...

        2

        Burak Yılmaz için West Ham’la pazarlık halinde olan Dursun Özbek yönetimi, mali tablo yüzünden Aslan’ın Sneijder’la birlikte en değerli varlığı olarak gösterilen Muslera’yı da satılığa çıkarıyor.

        3

        Muslera’nın sözleşmesi 2014’te ciddi bir zam yapılarak 2018’e kadar uzatılmıştı. Uruguaylı eldivenin maç başılarla birlikte yıllık maliyetinin 4,5 milyon Euro’yu bulması da bu kararda önemli rol oynadı.

        4

        SNEIJDER DE GİDERBİLİR
        Kemerleri sıkan Sarı-Kırmızılılar, kaynak yaratmak için Muslera için gelebilecek 12 ila 15 milyon Euro civarında bir rakama “evet” diyecek.

        5

        Daha önce İngiliz kulüpleri tarafından takip edilen Aslan’ın 1 numarasına, yine Premier Lig’den teklif gelebileceği, kriz ortamı nedeniyle bonservisinde de kolaylık gösterileceği öğrenildi.

        6

        Sneijder’ın durumu ise sezon sonunda netleşecek. Hollandalı’nın ‘men’ kararı gelmesi halinde ayrılacağı ileri sürüldü.

        7

        Bu arada Çizme basını, G.Saray’ın Burak Yılmaz’ı İngiltere’nin West Ham kulübüne 10 milyon Euro bonservis bedeliyle göndereceğini, daha sonra da Luiz Adriano için Milan’ın kapısını çalacağın ileri sürdü.

        8

        Bu sezon Milan formasıyla çıktığı 20 maçta 5 gol atıp, 2 de asist yapan Brezilyalı oyuncu için Kral’dan gelen maddi kaynağın bir kısmının bu transferde kullanacağı yazıldı.

        9

        Öte yandan Burak'ın gitmesi halinde alternatifler arasında görülen Lukas Spalvis için kulübü Aalborg resmi sitesinden bir açıklama yaptı.