Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Poşetten Messi forması yapan çocuk bulundu - Futbol Haberleri

        Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yer alan Duhok kentindeki Kesera Köyü'nde yaşayan Ali, Barcelonalı yıldız futbolcu Messi'ye olan hayranlığı ve formayı nasıl yaptıklarını AA muhabirine anlattı.

        Babasının Peşmerge güçlerinde görev yaptığını ve maddi imkanlarının yetersiz olduğunu dile getiren minik Ali, "Babamın parası olmadığı için forma alamadık ablam da bana iki yıl önce poşetten forma yaptı. Poşete ayakkabı boyasıyla Messi'nin adını ve 10 numarayı yazdı" dedi.

        Evlerinin etrafında top oynayacakları futbol sahasının olmadığını söyleyen Ali, "Çamur içerisinde mahalledeki arkadaşlarımla top oynamaya çalışıyoruz. Sürekli Messi'nin maçlarını izleyip onun çalım taktiklerini taklit ediyorum. İnşallah bir gün onu yakından görürüm" diye konuştu.

        Ali, Messi'nin yanına ve Barcelona'daki futbol okuluna gitmeyi çok istediğini ifade ederek, "Her küçük çocuk gibi ben de Messi gibi iyi bir futbolcu olmayı hayal ediyorum. İnşallah bir gün İspanya'da ünlü bir futbolcu olurum" şeklinde konuştu.

        Abla Helin Ali de poşetten yaptığı formanın bu kadar çok ses getireceğini tahmin etmediğini, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafın ise kim tarafından çekildiğini bilmediklerini söyledi.

        Baba Ali Ahmet ise çocuğuna bir forma dahi alamadığı için üzüntüsü dile getirerek, "Kardeşim, oğluma birkaç ay önce istediği formayı aldı. Ben, Messi'nin, iyi bir futbolcu olabilmesi için oğlumun elinden tutmasını istiyorum" dedi.

        AA muhabiri aileyle yaptığı röportajın ardından Ali'ye daha iyi oynaması için bir futbol topu hediye etti. Ünlü futbolcu Messi, kendine ait sosyal paylaşım ağı Twitter hesabında, küçük hayranını bulmak için kampanya başlatmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ