Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli'den Burak Yılmaz açıklaması! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 4-1 kazandıkları Kastamonuspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

        İŞTE DENİZLİ'NİN SÖZLERİ...

        Kastamonu son derece renkli bir takım. Şehirde gördüğümüz ilgi için onlara teşekkür ediyoruz. Çok canlı bir ekip. Biz de canlıydık, zaman zaman çok iyi tempo yaptık. Neticede Kastamonu kendi liginde lider olup bir üst tura terfi etmek isteyen bir takım. Pozisyonu bol olan bir maçtı, daha fazla da gol olabilirdi. Keyifli bir futbol akşamı oldu. Taraftarımızın sayısı düşündüğümüz gibi değildi. Böyle bir galibiyetle grubu kapatmak iyi oldu. Eleme usulüne dönülecek, çok daha dikkatli ve özverili olmak zorundayız

        "TRANSFERLER OLMADI, KULÜBÜ DÜŞÜNMELİYİZ"

        "Linnes'i transfer amacımız belliydi. Birkaç bölge için alternatif yaratabilir miyim diye düşünüyorum. Akhisar ve bu maçta değişik pozisyonlarda denedim, başarılı oldu. Şu ana kadar düşündüğümüz transferleri gerçekleştiremedik. Öyle ya da böyle olmadı. Bunun nedenleri var tabii ki. Hedefleri koyarken takımı ve kulübü paralel düşünmeliyiz. Birkaç gün daha var ama, sanırım yarından sonra detaylı bir açıklama yapabilirim. Bizim açımıza önemliydi."

        BURAK YILMAZ İÇİN KRİTİK AÇIKLAMA...

        "Burak hiçbir yere gitmez. Bize bu konuda teklif gelirse ciddi, değerlendirir miyiz? O da zor. Şu ana kadar futbolcularımızla ilgili basında yer alan haberler camiada soru işareti yaratıyor. Muhtemelen perşembe günü bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağım. Burak ile görüşmedim. Burak ile görüşmek için iki unsurun ön plana çıkması lazım. Burak'a ciddi bir teklif gelirse, benimle ve yönetimle paylaşır. Bu konuda karar verecek olan yönetim ve benim. Takımımızın kadro yapısı ortadayken, bu tür polemik konulara da girmek istemiyorum. Çok olağanüstü durumlar olmazsa kadrodan kimse ayrılmayacak"

        "SİNANIN TAKIMA KATKISI DEVAM EDER"

        "Sinan'ın performansına bakarsanız, fırsatlar oyunu olan futbolda gelen fırsatı iyi kullanıyor. Devam ettiği sürece problem yaşamaz. Takıma katkısı, kendi gelişimini sağlayarak devam eder."

        "PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANTIMIZ OLACAK"

        "Medyada yer alan bazı transfer haberlerinin gerçekle alakası yok, bazı futbolcularımız ile ilgili çıkan haberler. Perşembe günü bir toplantımız olacak sizle ve ne yapmak istedik, neleri yapabildik, onu değerlendireceğiz"

        "TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK GENÇ OYUNCU YOK"

        "Altyapıdan kadromuza gelip, bu sene bizde görev yapabilecek bir oyuncu profiline sahip değiliz. Kısa sürede bunu da değerlendirmeye çalıştım. Onları 3'lü ya da 4'lü olarak kadroya aldım. Ankara'daki maçtan sonra takımın bir arada olmasını istedim. Döndükten sonra bir an gençleri kadroya alayım mı diye düşündüm, ama bu uygulamayı daha yerinde buldum. Ben çalıştığım bütün takımlarda teknik adamın kariyeri açısından çok önemli olan hadiselerden bir tanesi, üst yapıya çıkartacağı genç oyunculardır. Sabah akşam bununla yatıp kalkıyorum. Altyapıda profilimiz olsa, kadroda bulunur. Tehdit eden oyuncular var, ama o çizgi ile bu çizgi arasında büyük farklar var. Devam ettiğimiz bu yolda, takıma katkı sağlayabilecek bir genç oyuncuya sahip değiliz"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ