Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Gaziantepspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Mbia oynayacak mı? - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda tüm maçlarını kazanarak 15 puanla liderliğini sürdüren Trabzonspor, bugün Gaziantepspor’la karşılaşacak. Mücadele aynı zamanda teknik direktör Hami Mandıralı’nın takımının başındaki ilk resmi maçı olacak. İzleyicilerin canlı olarak izleyebileceği maç hangi kanalda yayınlanacak? İşte o bilgiler...

        GAZİANTEPSPOR - TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

        Ziraat Türkiye Kupası F Grubu karşılaşması kapsamında oynanacak Gaziantepspor - Trabzonspor maçı 27 Ocak Çarşamba günü, saat 19:00'da A Spor kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Arda Kardeşler yönetirken, yardımcılıklarını Çetin Demirhan ve Serdar İla üstlenecek.

        "GİDECEKSEN GİT, YA DA KENDİNE GEL"

        Trabzonspor’da Stephane Mbia, ‘sorun adam’ haline geldi. Sözleşmesinde alacağı paranın gecikmesi halinde her gün için 5 bin Euro ceza maddesi bulunan, bu nedenle de Trabzonspor’a birkaç kez ihtarname çeken Kamerunlu ön libero, 2.8 milyon Euro talep etmişti. Bu gelişme sonrası Trabzonspor Yönetimi, Mbia’yla yeni sözleşme yaparak alacağı paranın büyük kısmını ödemiş, sözleşmedeki 5 bin Euro’luk ceza maddesi de kaldırılmıştı. Buna rağmen Mbia, kupadaki Adanaspor ve ligdeki Beşiktaş maçlarında sakatlığını gerekçe göstererek oynamak istemedi. Yapılan kontrollerde herhangi bir sakatlığa rastlanmayınca yönetim adeta küplere bindi. Tecrübeli ön liberoya rest çeken Bordo-Mavili kurmayların “Her gün problem yaratıyorsun. Sakatım diyorsun, sakat değilsin. Paranı tıkır tıkır alıyorsun. Gitmek istiyorsan git ya da kendine gel” dediği öğrenildi.

        Takım arkadaşlarına tesislerde selam dahi vermeyen Mbia’nın bugün Gaziantespor ile yapılacak maçın ardından yönetimle bir araya gelmesi bekleniyor. Zirvede yolların ayrılması ihtimali ağır basıyor.

        KUPA'DA 13. RANDEVU

        Trabzonspor ile Gaziantepspor Ziraat Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 12 kez karşılaştı. Bu maçlarda bordo-mavililerin 7 galibiyeti bulunurken, Gaziantepspor'un ise 2 galibiyeti bulunuyor. Takımlar 3 karşılaşmada ise birbirlerine üstünlük kuramadı. Karadeniz ekibinin 26 golüne kırmızı-siyahlı ekip 15 golle yanıt verdi.

        TRABZONSPOR DEPLASMANDA EN SON GALİBİYETİ 2011 YILINDA ELDE ETTİ

        Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı rakibi Gaziantepspor'u deplasmanda 4 sezondur yenemiyor. Bordo-mavililer, rakibi karşısında en son galibiyetini 2011-2012 sezonunda 29 Ekim 2011 yılında oynanan ve Halil Altıntop'un attığı golle 1-0 mağlup ederek aldı. Daha sonra oynanan karşılaşmalarda ise Trabzonspor, Gaziantepspor'u deplasmanda mağlup edemedi.

        İki takım arasında bu sezon ligde ve kupada Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda iki maç oynandı. Lig maçı 2-2 beraberlikle biterken, kupa maçında ise Trabzonspor rakibini 2-1 mağlup etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ