Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Antalyaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Kadroda kimler var? - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’ndaki son maçını bugün Antalyaspor ile oynayacak. SarıLacivertliler, bu maç için günübirlik Antalya’ya gidecek. Öğlen saat 14.00’te bu kente hareket edecek olan kafile, 20.45’te oynanacak maçın ardından yine özel uçakla İstanbul’a dönecek. Peki bugün oynanacak Fenerbahçe Antalyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenebilecek? Takımlara ait detaylar ve fazlası için işte detaylar...

        FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası H Grubu karşılaşması kapsamında oynanacak Antalyaspor Fenerbahçe maçı 27 Ocak Çarşamba günü, saat 20:45'de A Haber kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Emre Altun yönetirken, yardımcılıklarını H. Mehmet Ekmekyermez ve Resul Özdemir üstlenecek.

        FENERBAHÇE'NİN ANTALYA KAFİLESİ NETLEŞTİ

        Fenerbahçe'de Antalya'ya götürülen oyuncular netleşti. Çoğunlukla genç oyunların götürüldüğü Antalya deplasmanında as kadroda yer bulabilen Ozan Tufan, Alper Potuk ve Lazar Markoviç de yer alıyor. İşte Fenerbahçe'nin Antalyaspor kadrosu;

        Melih Okutan, Lazar Markovic, Semih Ergül, Aziz Ceylan, Uygar Mert Zeybek, Muhammed Samed Karakoç, Alper Potuk, Ramazan Civelek, Erten Ersu, Anıl Demir, Michal Kadlec, Egemen Zengin, Mehdi Akgül, Savaş Polat, Yasir Subaşı, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Caner Koca

        RAUL MEİRELES VE LUİS NANİ SEVİNCİ

        Gökhan, Ertuğrul ve Abdoulaye Ba, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Diego Ribas ve Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde çalıştı.

        ‘ESKİ GÜNLERİME DÖNMEK İSTİYORUM’

        FB TV’ye konuşan Meireles, “İlk antrenmanıma çıktım. Şu anda güvenimi kazanmam gerekiyor. Benim için kolay günler değildi. Artık takımın içinde yer alarak hızlı bir şekilde toparlanmak ve eski günlerime dönmek istiyorum” şeklinde konuştu.

        ETO'O VARSA PROTESTO YOK

        Antalyasporlu taraftarlar tesislere giderek yönetim ve futbolcuları protesto etmeye başladı. Eto’o’nun ortaya çıkmasıyla protestolar bir anda desteğe dönüştü.

        Antalyaspor’daki gerilim bir anda desteğe dönüştü... Hem de son derece ilginç bir şekilde. Taraftarlar ligde son 11 maçta sadece bir galibiyet alınmasından dolayı son derece mutsuzlardı. Bunun için de takımı ve yönetimi protesto etmek için takımın idman yaptığı Hasan Subaşı Tesisleri’ne geldiler. Burada başkan Gültekin Gencer ve futbolcular aleyhine tezahüratta bulunan taraftarlar, tesislerin giriş kapısına da “Umutlandırıp utandırmayın. Artık oynayın” yazılı pankart astı. Bu sırada taraftarlar arasından bir grup, kulüp başkanı Gültekin Gencer ile görüşmek üzere tesislere girdi.

        TAM BAŞKAN KONUŞURKEN...

        Başkan Gültekin Gencer daha sonra protestocu taraftarların yanına gelerek onları sakinleştirmeye çalıştı. Tam bu sırada tesislerin ön giriş kapısına gelen Samuel Eto’o ve teknik direktör Jose Morais’i gören taraftarlar bir anda protestoyu bırakıp destek vermeye başladı.

        Eto’o ve Morais de taraftarlarla karşılıklı tezahürat yaptı. Tecrübeli oyuncu ve hoca, ortamı yumuşattıktan sonra taraftarlarla selfie çektirdi ve gerilim sona erdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ