Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (27 Ocak 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Caner Erkin ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Alman ekipleri Wolfsburg, Schalke ve Leverkusen, milli sol beke imza attırmak için harekete geçti. Hatta bu takımlardan birinin, Caner’e şu anda Fenerbahçe’de kazandığı maaşın aynısını teklif ettiği belirtildi. Bu ekibin, sol beki Rodriguez’i Real Madrid’e satmaya hazırlanan Wolfsburg olduğu iddia edildi. (Fanatik)

        2

        İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie'yle ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Daily Express gazetesinin haberine göre Alexandre Pato'yla ilgilenen Chelsea, eğer bu transfer gerçekleşmezse rotayı Robin van Persie'ye çevireceği bildirildi.

        3

        Daha önce Douglas, Marin ve Mbia ile sorun yaşayan Trabzonspor, Cavanda'nın ayrılmak istemesiyle şoke oldu. Belçikalı ikna edilmeye çalışılacak. Sonuç alınmazsa kulübün menfaatleri doğrultusunda yol haritası çizilecek. (Sabah)

        4

        İtalyan La Republica gazetesi, Galatasaray ile Milan'ın Luiz Adriano'nun transferi konusunda anlaştıklarını yazdı. Gazete, sarı-kırmızılıların Brezilyalı golcüyü kiralamayacağını 8 milyon euro'ya bonserisini alacağını yazdı. Gazete, Luiz Adriano transferinin Burak Yılmaz'ın West Ham'a gitmesini de beklediğini iddia etti.

        5

        Galatasaray, bir türlü dönmeyen Podolski'nin alternatifini belirlendi: Arjantin'in Huracan takımında forma giyen kanat ve forvet oyuncusu Cristian Espinoza. Benitez'in transferi için Fatih İşbecer'in Arjantin'de olduğu dönemde bu isimle ilgili bilgi toplandığı ve scout ekibinin de genç yeteneği yakından takip ettiği bildirildi (Fotomaç)

        6

        Beşiktaş'ın genç yıldızı Gökhan Töre, hedefinin İspanya değil, İngiltere'de futbol hayatını sürdürmek olduğunu ifade etti. Genç futbolcunun dostlarına yaptığı açıklamada, "Bu sezon sonunda Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamak en büyük dileğim. Eğer bunun ardından yurt dışına gidecek olursam, kesinlikle İngiltere'ye tercih ederim. La Liga'yı değil, Premier Lig'de oynamayı istiyorum. Çünkü hayalim orada üst düzey top oynamak" ifadesini kullandığı öğrenildi.

        7

        Kanarya'nın uzun süre gündemini meşgul eden genç Brezilyalı Gabriel Barbosa, Fiorentina yolcusu. Kulübü Santos'la fiyat konusunda anlaşılmayınca Kanarya transferden çekilmişti. Mor Menekşeler, Gabigol için Santos'a 19 milyon euro'luk bir teklif sundu. Fiorentina kış transfer sezonunda işi bitirmeye çalışıyor.

        8

        Kevin Constant'ın sözleşmesini feshedip gitmesi, Musa Nizam ve Alper Uludağ'ın sol bekte yetersiz kalması yönetimi bu mevkide harekete geçirmiş durumda. Kadroya mutlaka iyi bir sol bek almak isteyen bordo-mavililer, ilk hedef olarak Akhisarlı Güray Vural'ı transfer etmek istemişti. Trabzonspor, sonuç alamazsa B planı Eren Albayrak'ı devreye sokacak.

        9

        Fenerbahçe'den sezon sonu ayrılıp ülkesinin yolunu tutacak olan Bruno Alves'i kapmak için Sporting Lizbon ve Porto büyük yarış içinde. Ancak Alves'in babası Washington konuya el attı. Baba Washington "Oğlumu yeniden Porto formasıyla görmek istiyorum. Benim tercihim Porto'ya dönmesi" diyerek mavi-beyazlı takımı işaret etti.

        10

        Galatasaray’ın Arjantin’e giderek resmi transfer teklifinde bulunduğu ve sıkı pazarlıklara rağmen kadrosuna katamadığı Martin Benitez, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Benitez, Galatasaray’ın kendisi için Independiente kulübü ile yapılan görüşmelerden haberi olduğunu belirterek, “Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyordum ama şu anda Independiente’de kalmak istiyorum.” ifadelerini kullandı. (Sporcope)

        11

        Sürekli problem çıkartan Mbia yönetime 'yeter' dedirtti; Başkan Usta da kesin kararını verdi: Kamerunlu yıldız ya sakatlığını bahane ediyor ya da mutsuz olduğunu söylüyor. Oyuncuyla bağlarını kopartmaya hazırlanan Bordo-Mavililer'in ise tek şartı var, o da sezon başında Mbia'ya ödenen 2.2 milyon Euro'luk imza parasının geri verilmesi.

        12

        Gaziantepspor'un 24 yaşındaki forveti Muhammet Demir'i renklerine bağlayan Bordo-Mavililer'de teknik direktör Hami Mandıralı'nın bir golcü daha istediği öğrenildi. Hocanın isteği doğrultusunda arayışa geçen yönetimin, İngiltere Championship ekibi Derby County'da forma giyen İngiliz oyuncu Darren Bent ile temasa geçtiği belirtildi. (Bugün)

        13

        Sneijder'in UEFA'dan gelebilecek herhangi bir ceza sonrası kulüpten ayrılacağı ve iki Çin kulübünden gelen teklifi değerlendireceği iddialarını yalanlayan menajer Albers, Sneijder'in kariyerine Galatasaray'da devam edeceğini söyledi.

        14

        Trabzonspor Muhammet Demir'in ardından Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural'ı da renklerine bağlamak istiyor. Akhisar'ın Güray'a karşılık Trabzonspor'dan istediği Soner ve Alper'in bu takas için büyük oranda ikna olduğu bir aksilik çıkmaması halinde bir iki gün içinde transferin resmiyete döküleceği bildirildi.

        15

        Çin'e transferi gündemde olan Ersan Gülüm, "Paradan daha önemli şeyler var. Çin'e sonra da giderim. Bu yı l yeni düğün yaptım, 2. düğünü de Vodafone Arena'da şampiyonluk yaşayarak yapmak istiyorum" dedi.

        16

        Galatasaray Yönetimi Uruguaylı kaleci Muslera için bugüne kadar kendilerine her hangi bir resmi teklif yapılmadığını açıkladı.

        17

        Trabzonspor'un geçen sezon Karabükspor'dan transfer ettiği İshak Doğan'a Süper Lig'den ve yurtdışından birçok kulüp talip oldu. 25 yaşındaki futbolcuyla Eskişehirspor, Konyaspor ve Gaziantepspor'un yanı sıra Hollanda ve Avusturya'dan kiralama teklifleri geldiği öğrenildi. Ancak Bordo-Mavili kulüpten yıllık 2 milyon 350 bin lira alan İshak'ın gelen teklifler bu seviyede olmadığı için ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi. (Bugün)

        18

        Piyasadaki bonservis bedeli 8 milyon Euro olan Alexander Kokorin'in sözleşmesi Haziran'da bitiyor. Santrfor ve forvet arkasında da oynayabiliyor. Vitor Pereira 'Okey' derse Dinamo Moskovalı Rus golcü sezon sonu Fenerbahçe'ye imzayı atacak. (Takvim)