Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Beşiktaş Sivas Belediyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Gençlere gün doğdu! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Yoğun kar yağışı nedeniyle bir türlü müsabakalara çıkamayan ve ikinci yarının açılışını yapamayan Beşiktaş, bugün Ziraat Türkiye Kupasıyla sahaya çıkıyor. Grupta 10 puan ile lider olan Beşiktaş, kendisini 1 puan fark ile takip eden Sivas Belediyespor ile karşılaşıyor. Her iki takımın da gruptan çıkmak için kazanmaya ihtiyaç duyduğu Beşiktaş - Sivas Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası C Grubu puan durumu ve maç bilgilerini haberimizden edinebilirsiniz.

        TÜRKİYE KUPASI C GRUBU PUAN DURUMU O P Av
        1 Beşiktaş 5 10 +4
        2 Sivas Belediyespor 5 9 -1
        3 1461 Trabzon 5 7 +9
        4 Karabükspor 5 3 -12

        BEŞİKTAŞ SİVAS BELEDİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası C Grubunun son karşılaşmalarından, Beşiktaş - Sivas Belediyespor maçı 28 Ocak Perşembe günü, saat 20:15'de A Spor kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Murat Özcan yönetirken, yardımcılıklarını Vedat Demir ve Cüneyt Taner üstlenecek.

        BEŞİKTAŞ MAÇLARIN ERTELENMESİNDEN MEMNUN

        Daha iyi oldu, puan kaybedebilirdik Beşiktaş’ta Mersin İY ve Trabzon maçlarının ertelenmesi olumlu karşılandı. Özellikle yabancı yıldızlar bu durumdan bir hayli memnun kaldı. Alman golcü Mario Gomez, “Açıkçası oynasaydık iki maçı da kazanmamız zordu. Puan kaybedebilirdik. Çünkü o zeminler bizi bozar. Biz, hızlı oynayan, ayağa paslarla atağa kalkan ve sürekli hücumu düşünen bir ekibiz. O sahalarda hızlı hücum imkansız” diye konuştu.

        KUPA'DA GENÇLERE FIRSAT

        Türkiye Kupası’nda yarın Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta gözler yeni transferlerde. Teknik direktör Şenol Güneş’in Boyko ve Delgado’yu kupada sahaya sürmeyi düşündüğü, ancak son kararı oyuncuların fiziksel durumlarına göre vereceği öğrenildi.

        ÖNCE İPTAL, SONRA İDMAN

        Beşiktaş’ın dünkü çalışmasında gariplikler vardı. Önce kar nedeniyle idman salona alındı, televizyonlarda “İdman iptal” haberleri çıkınca Güneş kızdı, takım kar üzerinde çalıştı.

        Kar nedeniyle ligin ikinci yarısına henüz başlayamayan Beşiktaş’ta ‘beyaz kabus’ bitmiyor. SiyahBeyazlılar’ın dünkü antrenmanı da ‘maceralı’ oldu. Önceki gece Beşiktaş’ı takip eden muhabirlere, dün saat 13.00’te yapılacak olan antrenmanın basına açık gerçekleşeceği bilgisi verildi. İdman saatinde gazeteciler tesislere geldi. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, zeminin karla kaplı olması nedeniyle hafif bir koşu sonrası saha çalışmasını iptal edip takımı salona aldı. Gazeteciler de tesislerden ayrıldı. Bu durum, televizyon ve internet sitelerine “Beşiktaş’ta kar, idmanı da iptal ettirdi” şeklinde yer alınca Güneş bu duruma kızıp karar değiştirdi. Antrenman sahasının bir miktar düzeltilmesinin ardından futbolcular sahaya çıktı. Pas ve 5’e 2 çalışmasının ardından oynanan çift kalede günün galibi olan turuncu takım, zafer pozu vermeyi unutmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ