Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den sürpriz kadro! - Fenerbahçe Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi Antalya Havalimanı'nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Özel uçakla saat 14.45 sularında Antalya Havalimanı'na inen sarı-lacivertlileri taraftarlar coşkuyla karşıladı. Tezahüratlarla karşılanan sarı-lacivertli futbolcular taraftarların öz çekim isteklerini kırmadı. Taraftarlar Teknik Direktör Vitor Pereira'ya çiçek hediye edip, boynuna sarı-lacivert atkı taktı.

        Gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik adam Pereira, günübirlik geldikleri Antalya'ya Bruno Alves, Caner Erkin, Fabiano Ribeiro, Jose Fernandao, Josef de Souza, Luis Nani, Mehmet Topal, Robin van Persie, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Volkan Demirel ve Volkan Şen'i getirmedi. Sakatlığı düzelen Raul Meireles ile tedavilerine devam edilen Abdoulaye Ba, Diego Ribas, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Ertuğrul Taşkıran da kadroda yer almadı.

        Pereiara'nın A takımdan sadece Alper Potuk, Lazar Markovic, Michal Kadlec, Mehmet Topuz ve Ozan Tufan'ı aldığı kadroda şu isimler yer aldı:

        "Erten Ersu, Anıl Demir, Egemen Zengin, Mehdi Akgül, Savaş Polat, Yasir Subaşı, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Muhammed Samed Karakoç, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Semih Ergül, Aziz Ceylan."

        Bu akşam 20.45'te Antalyaspor ile Antalya Arena Stadyumu'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe konaklayacağı otele geçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ