Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Teknik Direktrörü Hami Mandıralı hedefini açıkladı - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Teknik Direktrörü Hami Mandıralı, Gaziantepspor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

        Bordo-mavili takımın başına ilk maçına çıkan Mandıralı, hedeflerinin Türkiye Kupası olduğunu söylerken, "Gaziantepli oyuncuları kutluyorum. Halı saha ayakkabısı giymişler zemin için, bu avantajdı. Trabzonspor'un tek hedefi var: kupada ilerlemek. Ligde çok uzaklaştı Trabzonspor. Hedefimiz kupayı almak" ifadelerini kullandı.

        BASIN TOPLANTISI

        Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında hava ve zemin şartlarının istedikleri oyunu sahaya yansıtmalarına izin vermediğini dile getirdi.

        Mazeretlere sığınan bir insan olmadığını ifade eden Mandıralı, "Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Kazanmaya gelmiştik ancak Gaziantepspor daha iyi hazırlanmış" dedi.

        Çok çalışmaları gerektiğini kaydeden Mandıralı, şöyle konuştu:

        "Bu maç bizim için ölçü değil. Gençler ve az oynayanlarla maça çıktık. Bizi nelerin beklediğini biliyoruz. O yüzden çok çalışmalıyız, hep beraber bu yola girdik. Oyuncularımızı soğuk ve zemin çok etkiledi. Yenilen gol ise dengemizi bozdu. Biz Trabzonsporuz, o nedenle bunlar mazeret değil. Çok çalışmamız lazım, biz de ne yapmamız gerektiğini biliyoruz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ