Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Atletico Madrid: 2 - Celta Vigo: 3 - Futbol Haberleri

        Celta Vigo Orellana'nın pasında topu filelere yollayan Pedro Hernandez'in golü ile 0-1 öne geçti.

        Atletico Madrid'in bu gole cevabı gecikmedi. 7 dakika sonra sahneye Fransız golcü Antoine Griezzman çıktı. 29. dakikada attığı golle skora dengeyi getiren Fransız forvet aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

        İkinci yarıya ise Celta Vigo yine fırtına gibi başladı. Başlama düdüğünün ardından iki net fırsat bulan ancak bunları değerlendiremeyen konuk takımın talihini değiştiren isim ise John Guidetti oldu. 56. dakikada topu ağlara gönderen golcü oyuncu skoru da 1-2'ye taşıdı.

        Golün ardından da baskılı ve istekli oyununu devam ettiren konuk ekip bu sefer 64. dakikada meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Mallo'nun asistini gole çeviren Pedro Hernandez karşılaşmadaki ikinci golünü attı ve skoru da 1-3'e getirdi.

        Skor 1-3 olunca savunmada riskler alan ve agresif bir futbola dönen Atletico Madrid, oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Maçın son 15 dakikalık bölümü genel olarak Celta yarı sahasında geçti.

        81. dakikada baskı sonuç verdi. Angel Correa topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-3'e getirdi.

        Ev sahibi kurduğu yoğun baskıya rağmen maçın sonucunu değiştiremedi ve kendi sahasında aldığı yenilgiyle Kral Kupası'na veda etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ