Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Strese biz değil Fenerbahçe girsin" - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Süper Lig’in ilk yarısını lider bitiren Beşiktaş, ikinci yarı kar sebebiyle iki maçı da ertelenince ikinci sıraya düşmüştü... Böylece 1 puan gerideki ezeli rakip Fenerbahçe, iki maçını da kazanıp Siyah-Beyazlılar’ın iki maç önünde 5 puan farkla koltuğa oturmuştu. Hem Sarı-Lacivertli cepheden yapılan açıklamalar hem de kamuoyunda oluşan algı, ‘Psikolojik avantaj F.Bahçe’de’ yönündeydi. Ancak başta Mario Gomez olmak üzere Beşiktaş’ın yabancı yıldızları, bu görüşe kesinlikle katılmadıklarını belirtti.

        Takımla birlikte Trabzon’a gelen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve bazı yöneticiler, bu konudaki endişelerini oyuncularla paylaştı. ‘Merak etmeyin, sıkıntı yok’ İlk yarıda oynadıkları futbolun ortada olduğunu ve Mersin ile Trabzon maçlarını kazanmaları halinde yine zirveye çıkacaklarını belirten Quaresma, Rhodolfo ve Sosa gibi isimler, “İpler bizim elimizde. Sıkıntı yok. Merak etmeyin. Geriden gelmek dezavantaj değil. Bizim kendimize güvenimiz tam. Strese F.Bahçe girsin” ifadelerini kullandı.

        "DAHA İYİ OLDU, PUAN KAYBEDEBİLİRDİK"

        Beşiktaş’ta Mersin İY ve Trabzon maçlarının ertelenmesi olumlu karşılandı. Özellikle yabancı yıldızlar bu durumdan bir hayli memnun kaldı. Alman golcü Mario Gomez, “Açıkçası oynasaydık iki maçı da kazanmamız zordu. Puan kaybedebilirdik. Çünkü o zeminler bizi bozar. Biz, hızlı oynayan, ayağa paslarla atağa kalkan ve sürekli hücumu düşünen bir ekibiz. O sahalarda hızlı hücum imkansız” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ