Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer haberleri (28 Ocak 2016) - Futbol Haberleri
        1

        GALATASARAY KAPUTSKA'YI KAPATTI
        Galatasaray Bartosz Kapustka için 2.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Polonya ekibi Cracovia Krakow forması giyen Kapustka hafta sonunda İstanbul'a gelecek. (Fotomaç)

        2

        FENERBAHÇE ROBINHO'YU BİTİRİYOR
        Fenerbahçe, Çin takımı Guangzhou'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Robinho'yu bitiriyor. (Fotomaç)

        3

        BEŞİKTAŞ'TAN GANSO BOMBASI
        Beşiktaş Brezilya'nın Sao Paulo takımında top koşturan Ganso için görüşmelere başladı. (Fotomaç)

        4

        TRABZONSPOR'A MOUSTAPHA BAYAL SALL ÖNERİSİ
        Trabzonspor'a menajerler aracılığıyla Fransa’dan stoper teklif edildi: Moustapha Bayal Sall. Aynı oyuncu için pek çok Süper Lig kulübünün kapısı çalınırken, Bordo-Mavili yönetim bu ismi değerlendirmeye bile almadı. Fransa Ligue 1’de St. Etienne’de oynayan Sall, bu sezon 23 karşılaşmada forma giydi. (Fanatik)

        5

        GALATASARAY'DAN ESPINOZA SÜRPRİZİ
        Galatasaray, Arjantin'in Huracan takımında forma giyen 20 yaşındaki genç yetenek Cristian Espinoza için harekete geçti. Yıldız adayı için 2.4 milyon Euro'yu gözden çıkartan Galatasaray, bir iki gün içinde net sonuç almayı hedefliyor. (Akşam)

        6

        PSG VE ROMA, F.BAHÇE'DEN KJAER'İN PEŞİNDE
        Fenerbahçe'de olmaktan keyif duyduğunu söyleyen Simon Kjaer'in adı transfer iddialarına karışmaya devam ediyor. Sarı-Lacivertliler’deki performansıyla göz dolduran Danimarkalı stopere, Avrupa’nın iki devi talip oldu. Fransa’da rahat bir şekilde şampiyonluğa koşan Paris Saint-Germain ile İtalya’da toparlanmaya çalışan Roma’nın Kjaer için Fenerbahçe’ye teklif yapacağı iddia edildi. (Fanatik)

        7

        BEŞİKTAŞ'TA SOSA'NIN ALTERNATİFİ KEISUKE HONDA
        Beşiktaş Jose Sosa'nın ayrılık ihtimaline karşın Milan'da forma giyen Keisuke Honda'yı gündemine aldı. (Fotomaç)

        8

        TRABZONSPOR'DA FORVET İÇİN ADAY: DARREN BENT
        Trabzonspor Derby County'da forma giyen İngiliz oyuncu Darren Bent ile temasa geçti. (Bugün)

        9

        G.SARAY MARTIN BENITEZ'İN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
        Galatasaray'dan Independiente’nin golcüsü Martin Benitez'e 20 milyon TL... (Fanatik)

        10

        INTER, WOLFSBURG VE SCHALKE CANER ERKİN'E TALİP
        Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin'i devler takibe aldı. Bonservis bedelinin olmaması nedeniyle iştah kabartan tecrübeli oyuncuya; İnter, Wolfsburg ve Schalke'nin teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. Avrupa'ya açılmayı da seçenekleri arasında tutan Caner, kararını F.Bahçe ile görüştükten sonra verecek. (Fotomaç)

        11

        BEŞİKTAŞ, GÖKHAN İNLER'İ İSTİYOR
        Beşiktaş, ekip Leicester City'de forma şansı bulamayan Gökhan İnler için nabız yokluyor. (Fotomaç)

        12

        GALATASARAYLI YASİN ÖZTEKİN KATAR YOLCUSU
        Katar ekipleri Al Jazira ve Al Ahli'nin uzun süredir izledikleri Yasin Öztekin için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı ifade edildi. Farfan'ı kadrosuna katan Al Jazira, Perulu yıldızın sakatlığını Yasin'le doldurmayı planlıyor. F.Bahçe'den Sow'u alan Al Ahli de Yasin'e kancayı taktı. Cimbom sezon başında Yasin'i isteyen ABD ekibi Kansas City'ye "Hayır" demiş ve gurbetçi futbolcunun bonservis bedelini 7 milyon Euro olarak belirlemişti. (Fotomaç)

        13

        FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ LUCAS LIMA SERVETİ REDDETTİ
        Adı Fenerbahçe ile anılan Santos’un yıldızı Lucas Lima, adı açıklanmayan bir Çin kulübünün yaptığı haftalık 250 bin Euro’luk (815 bin TL) teklifi geri çevirdi. (Fanatik)

        14

        BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ OSPINA'YA WENGER VETOSU
        İngiliz The Sun gazetesi, Ospina'nın Beşiktaş'ta kiralık oynamayı kabul ettiğini ve Türk ekibinde oynamak istediğini ama Wenger'in izin vermediği için Arsenal'da kaldığını yazdı. Gazete, siyah-beyazlıların bu nedenle Boyko'yu renklerine kattığını iddia etti. (Fotomaç)

        15

        GÜRAY VURAL TRABZONSPOR'DA
        Trabzonspor, Akhisar Belediyesporlu Güray Vural transferinde mutlu sona ulaştı. 27 yaşındaki yıldız, yarım sezon için 350 bin euro, gelecek yıldan itibaren yıllık 750 bin euro alacak. Başkan Muharrem Usta bugün Güray'a 2.5 yıllık resmi imzayı attıracak. (Fotomaç)

        16

        GALATASARAYLI SİNAN GÜMÜŞ'E MONACO VE SPARTAK MOSKOVA TALİP
        Galatasaray'da müthiş bir grafik çizen Sinan Gümüş'ün talipleri de arttı. Fransız basını, son 6 maçında 7 gol atan Sinan'ın Monaco radarında olduğunu yazdı. Stuttgart'tan bedelsiz geldiği G.Saray'da yıllık 500 bin euro kazanan 22 yaşındaki gurbetçi için, Spartak Moskova'nın da devrede olduğu kaydedildi. 2019'a kadar sözleşmesi olan Sinan'ın serbest kalma bedeli ise 3 milyon euro... (Fotomaç)

        17

        FENERBAHÇE'NİN PEŞİNDE OLDUĞU DOUMBIA İÇİN TOP ROMA'DA
        Transfer sezonu bitmeden 'az maliyetli' bir golcü almak isteyen F.Bahçe girişimleri sürdürüyor. Seydou Doumbia için Roma'ya kiralama önerisi yapan yönetim, yanıt bekliyor. İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio, teklifin Roma'nın masasında durduğunu belirtti. (Fotomaç)

        18

        BEŞİKTAŞ'TA ARAS SÜRPRİZİ
        Beşiktaş'ta 1 maç bile forma giymeden sezon sonuna kadar Vallecano'ya kiralanan Aras Özbiliz hakkındaki gerçek ortaya çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, La Liga ekibiyle Kartal'la anlaşmadan önce el sıkıştı. Yönetim bu kontratı iptal edemediği için Aras, İspanya'nın yolunu tuttu. (Fanatik)

        19

        TRABZONSPOR'DA ALPER ULUDAĞ VEDA ETTİ
        Trabzonspor'un Gaziantepspor ile dün Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı maça ilk 11'de başlayan Alper Uludağ, Akhisar Belediyespor ile anlaştı. Alper'in bugün Trabzonspor yönetimi ile görüştükten sonra Manisa'ya giderek yeşil-siyahlı kulübe imza atması bekleniyor. Alper Uludağ, Kayserispor'dan transfer edilmişti. (Fotomaç)

        20

        GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ LUIZ ADRIANO'YU LUCESCU İKNA ETTİ
        Galatasaray, Luiz Adriano için Milan’la pazarlıklarını sürdürürken sambacıyı, sarı-kırmızılı ekibin eski hocası Lucescu, “Türkiye’nin en büyük kulübü... Gidersen pişman olmazsın” sözleriyle ikna etti. (Açık Mert Korkusuz)

        21

        FENERBAHÇE'YE TORRES TEKLİFİ
        Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldi. Atletico Madrid'e döndükten sonra bekleneni veremeyen Fernando Torres'in Milan'a geri gönderilmesi gündeme geldi. Torres'in menajeri Jose Martin ise Türkiye'deki aracılar vasıtasıyla tecrübeli oyuncuyu Galatasaray ile birlikte Fenerbahçe'ye de iletti. (Fotospor)

        22

        SERDAR AZİZ, MONACO'NUN KISKACINDA
        Bursaspor'un yıldızı Serdar Aziz ile ilgili son gelişme “Bu kez transfer gerçekleşebilir” dedirtiyor. Serdar Aziz’le, Fransız devi Monaco yakından ilgileniyor. Bursaspor, 5 milyon Euro'dan aşağıya Serdar'ı bırakmayı düşünmüyor.(Fanatik)

        23

        MEDJANI TRABZONSPOR'A DÖNÜYOR
        Trabzonspor, eski oyuncusu Carl Medjani ile görüşmelere başladı. (Fanatik)

        24

        KÖLN, LUKAS PODOLSKI'Yİ GERİ İSTİYOR
        Köln takımı, Galatasaray'da forma giyen efsaneleri Lukas Podolski'nin geri dönmesi için girişimlere başladı. (Fotospor)

        25

        FENERBAHÇE'DEN ROBIN VAN PERSIE İÇİN KORE EKİBİNE RET
        Robin Van Persie'nin menajeri ile temas kuran Güney Kore kulübü Jeonbuk Hyundai Motors, Van Persie'ye yıllık 7 milyon Euro önerdi. Sarı-Lacivertli kulüpten de görüşme için randevu talep etti. Ancak Sarı-lacivertli yönetim RVP'yi satmayı düşünmüyor. (Takvim)

        26

        BAŞAKŞEHİR 'YENİ SIMON KJAER' ANDREAS MAXSÖ'YÜ ALIYOR
        Medipol Başakşehir, Danimarka U21 Milli Takımı’nın başarılı stoperi Andreas Maxsö’yü kadrosuna katıyor. Ülkesinde Nordsjaelland takımının formasını giyen 21 yaşındaki Maxsö’nün bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4.5 yıllık imza atacağı öğrenildi. (Milliyet)

        27

        ES-ES'TEN N'GOG HAREKATI
        Eskişehirspor, PSG, Liverpool, Bolton ve Swansea'de forma giyen David N'Gog için görüşmelere başladı.(Fanatik)

        28

        KAZIM, GALATASARAY'A GERİ Mİ DÖNÜYOR?
        Sneijder gibi Kazım'ın da menajeri olan Guido Albers'tan sürpriz bir teklif geldi. Albers, Özbek'le yaptığı konuşmada Kazım'ın, Feyenoord'dan ayrılmaya hazırlandığını G.Saray'ın istemesi durumunda oyuncuyu getirebileceğini bildirdi. (Fotomaç)

        29

        ÜMİT KURT ESKİŞEHİRSPOR'DA
        Eskişehir, stoper bölgesi için Sivas’tan ayrılan Ümit Kurt ile anlaşma sağladı. (Fanatik)

        30

        EMBOLO İÇİN 27 MİLYON EURO'YA RET
        Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, Basel’in 18 yaşındaki futbolcusu Breel Embolo için 27 milyon Euro’luk bir transfer teklifinde bulundu. İsviçre kulübünün genç oyuncu için yapılan bu teklifi reddettiği belirtildi. (Açık Mert Korkusuz)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ