Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Arda Turan: Kalbim için çok özel bir hafta - Futbol Haberleri

        Arda Turan, Cumartesi oynayacakları Atletico Madrid maçı öncesinde duygularını sadece kulübün resmi televizyon kanalı Barça TV'ye açıkladı.

        "Kalbim için çok özel bir hafta. Ama aklım için 3 puan almamız gereken, farkı açıp liderliğimizi perçinleyeceğimiz bir maç olacak. Maç anında her şey normal gidecek ama sonrası özel olacak. Son 3-4 yıldır iki takım arasındaki maçlar zor oldu, yine zor olacaktır. Kendi sahamızda yine kazanmak istiyoruz. Sadece kazanmaya konsantre olduk" dedi.

        ''KENDİ TARZLARIYLA İKİ KUVARDA ÇOK İYİ DEVAM EDİYORLAR"

        Eski takımı Atletico Madrid'i de değerlendiren Arda Turan, "Çok iyi durumdalar. Benimle beraber bir çok oyuncu kaybetmelerine rağmen, sistemlerinden, oyun anlayışlarından asla vazgeçmiyorlar. Kendi tarzlarıyla iki kulvarda çok iyi devam edip, saygı duyulacak bir iş yapıyorlar. Her zaman saygıyı hakediyorlar" diyerek eski takımının başarısını dile getirdi.

        ŞAMPİYONLUK İÇİN ÖNEMLİ BİR VİRAJ

        Son durumu hakkında bilgi veren Arda, "Gayet iyi durumdayım. takımın bir parçası olduğumu hissediyorum. Bu takımla birçok kupa kazanacağımızı hissediyorum. Bu da ligi kazanmak için önemli virajlardan biri olacak. Fizik olarak da kafa olarak da çok iyi durumdayım ve kendimi çok mutlu hissediyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ