Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Günün öne çıkan transfer haberleri (29.01.2016)Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin yıldızına kanca - Trabzonspor Haberleri
        1

        Dünyaca ünlü futbolcuları birbiri ardına transfer eden Çin kulüplerinin yeni gözdesi Lukas Podolski oldu.

        2

        Alman Bild gazetesi, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba'nın da forma giydiği Shanghai Shenhua Kulübü'nün Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna talip olduğunu duyurdu.

        3

        Shanghai Shenhua yönetimi, Almanya Milli Takımı'nda da oynayan Podolski'ye 3 yıllık sözleşme karşılığında tam 27 milyon Euro (87.5 milyon TL) teklif etti.

        4

        Çin kulübünün bonservis için Galatasaray'a ne kadar teklif yapacağı ise şimdilik bilinmiyor.

        5

        Galatasaray'ın sezon başında bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Podolski, ligin ilk yarısında 24 resmi maçta forma giyerken, 10 gol attı, 4 asist yaptı. (Hürriyet)

        6

        GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ UYGAR ATAĞI!
        UEFA tehdidi nedeniyle sözleşmesi bitecek oyunculara yönelen Galatasaray'da Fenerbahçe'de yıldızı yavaş yavaş parlayan Uygar Mert Zeybek ismi gündeme geldi.
        (FOTOSPOR)

        7

        TELLES PİYANGOSU
        İnter, Galatasaray'dan kiraladığı Alex Telles'in bonservisini de almaya karar verdi. İtalyanlar, 8.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu Mayıs ayı sonunda kullanacak.
        (FANATİK)

        8

        GÜRAY VURAL'DA MUTLU SON
        Bordo-Mavililer, Muhammet Demir’in ardından bir süredir peşinde olduğu Akhisar Belediyeli Güray Vural konusunda da mutlu sona ulaştı.
        (HTSPOR)

        9

        CAVANDA'YA İTALYAN KANCASI
        İtalya Serie A'da bu sezon şampiyonluğun iki büyük adayı Juventus ve Inter, Trabzonspor'un sezon başı Lazio'dan 1 milyon 750 bin euroya tarnsfer ettiği Cavanda'yı istiyor. Bordo Mavililer'in bonservis olarak İtalyan ekiplerinden 3 milyon euro istediği öğrenildi.
        (FANATİK)

        10

        FENERBAHÇE'DEN FLAŞ İSTEK!
        Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya çalıştığı Roma'nın golcüsü Seydou Doumbia, Sarı-Lacivertliler'den oynama garantisi istedi
        (HTSPOR)

        11

        SERDAR'IN TALİPLERİ ARTIYOR
        İtalyan medyasında yer alan habere göre Roma’nın yeni teknik direktörü Luicano Spalletti, savunmaya takviye yapmak istiyor ve istediği isim de Serdar Taşçı. Fakat haberde Benedikt Höwedes’i sakatlığa kurban veren Schalke 04’ün de Alman stoperle ilgilendiği belirtiliyor. Bu sezon Spartak Moskova formasıyla 17 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 2 gol atma başarısı gösterdi.
        (YENİ YÜZYIL)

        12

        EMENİKE KAZANDIRIYOR
        West Ham'ın bugün basına tanıtması beklenen Emenike için F.Bahçe'ye 1 milyon sterlin kiralama bedeli ödeyeceği iddia edildi. Nijeryalı forvet için Al Ain'den de 3.5 milyon euro tahsil edilmişti
        (FOTOMAÇ)

        13

        TOPAL'A RUS TAKİBİ!
        Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Topal'a İspanyol ekiplerinden sonra şimdi de Ruslar kanca attı. Izvestia ve Sovsport gazeteleri, tecrübeli ön liberoyu CSKA Moskova ve Zenit'in takibe aldığını yazdı.
        (FOTOMAÇ)

        14

        MBİA ANLAŞTI AMA!...
        Trabzonspor, Kamerunlu yıldızı Çin’e satıyor. Gelirken 2.2 milyon Euro imza parası ödenen Mbia, Çin ekibi Hebei Fortune’ye satılıyor. Yönetim 4 milyon Euro’luk teklifi artırmaya çalışıyor
        (HTSPOR)

        15

        MEDJANİ VE BOSİNGWA DÖNÜYOR
        Trabzonspor'da büyük bir sürpriz yaşanıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde sözleşmelerini feshederek takımdan ayrılan Jose Bosingwa ile Carl Medjani konusunda yönetim harekete geçti. İki futbolcuya da "dönün" çağrısı yapılırken, Bosingwa'nın dönüşe hazırlandığı Medjani'nin ise alacaklarını garanti almadan dönmeye sıcak bakmadığı bildirildi.
        (FOTOSPOR)

        16

        ELMANDER ANTALYA YOLUNDA
        Daha önce Türkiye'de Galatasaray'da forma giyen Elmander, Antalyaspor'a transfer olmak istiyor.
        (Fotospor)

        17

        Liverpool hocası Jurgen Klopp yeni sezonda kafasındaki takımı kurmak için şimdiden çalışmalara başladı. Klopp'un orta saha için düşündüğü isim Piotr Zielinski. Bu oyuncu için kulübünün istediği rakam 12 milyon pound civarında. 21 yaşındaki Udineseli oyuncu şu anda Empoli'de kiralık oynuyor.
        (FANATİK)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ