Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih İşbecer: UEFA durumu bizim için hayat memat konusu - Galatasaray Haberleri

        Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen sponsorluk anlaşmasında konuşan İşbecer, kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        Transferi durdurduklarını belirten Fatih İşbecer, "Transfer biliyorsunuz hocamızla beraber takımı gençleştirme yönünde çalışmalarımız var. Elimizde5 – 6 kişilik liste vardı fakat UEFA'dan gelen 1 + 1 men olabilirisiniz ihtarıyla birlikte transferi durdurduk. O yüzden transferde el frenini zınk diye çekmek zorunda kaldık. Galatasaray adına Martin Benitez için Arjantin'e uzun bir yolculuk yaptım. En son geldiğimiz noktada 10 Milyon rakamları konuşulmaya başladı. Orada bir transfer için birçok kişi ile temasa geçmeniz gerekiyor. UEFA olayı ile de transferden vazgeçtik. UEFA bizim için hayat memat konusudur. Galatasaray'ı dar boğazdan çıkarmak için uğraşacağız. Taraftarımızın da bu duruma kendisi alıştırması ve bizlerden desteğini çekmemesi lazım." diye konuştu.

        'ANLAŞMALAR SERV ANLAŞMASI GİBİ

        Divan Kurulu toplantısında keskin ifadeler kullandığını söyleyen genç yönetici, "Divan Kurulu Toplantısı'nda Galatasaray'ın bütün anlaşmaları 'Serv 'anlaşması gibi bir ifade kullandım. Galatasaray geçtiğimiz 5 sene 15 milyon danışmanlık ücreti ödenmiş. Kulübün paraları demek ki çarçur edilmiş. İnanılmaz sözleşmelere imzalar atılmış. Ben sadece onlara dikkat çektim." dedi.

        'BURAK İÇİN SADECE KİRALAMA TEKLİFİ GELDİ'

        Burak Yılmaz için kendilerine satın alınması yönünde bir teklif gelmediğini söyleyen İşbecer, "Resmi olarak Burak için sadece bir kiralama teklifi geldi. Satın alınma gibi bir teklif gelmedi. Kiralama da kulübümüzün menfaatlerine ters geldi." şeklinde konuştu.

        Bu arada Galatasaray Kulübü dijital medya ve içerik sponsorluğu için Perform adlı şirketle anlaştı.

        3 yıl boyunca kulübün tüm dijital medya içeriklerini ücretsiz olarak yönetecek olan firma ile anlaştıklarını belirten Fatih İşbecer şöyle konuştu: "Bu alanda dünyadaki en büyük veri sağlayıcısıyla bir anlaşma yapıyoruz. Bize 3 sene boyunca bu alanda destek olacaklar. Bize futbolcu seçimlerinde vs. liglerin hepsini video anlamında tanıyor. Gerek önümüzdeki ay çıkmasını beklediğimiz mobil uygulamamızda gerekse de GS TV'de bununla ilgili çalışmalar yapılacak. Burada ticari bir anlaşma yok. Sadece Perform bize ücretsiz olarak 3 sene bu alanda destek verecek."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ