Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya UEFA'dan Barcelona'ya şok baskın! - Futbol Haberleri

        UEFA yetkilileri, Barcelona Futbol Takımı'nın antrenmanına sürpriz bir ziyarette bulunarak 10 futbolcuyu doping testinden geçirdi. Katalan ekibinin idman sahasından çıkarılan 10 oyuncu başka bir yere götürülüp, kan ve idrar numunesi alındı.

        Arda Turan'ın da forma giydiği takımda doping testine tabi tutulan futbolcular arasında Neymar ve Luis Suarez de yer aldı. Diğer oyuncular ise şunlar:

        Marc-Andre Ter Stegen, Pique, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Marc Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Jeremy Mathieu oldu.

        İSPANYOL BASINI: VAMPİRLER!

        Atletico Madrid maçı öncesi yapılan bu ziyaret bir nevi baskın havası yaratsa da oyuncular istenen tüm numuneleri verdi. UEFA geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları öncesinde de Barcelona kampını ziyaret ederek 10 futbolcuyu doping testine tabi tutmuştu.

        Lionel Messi de geçtiğimiz sezon, "Maçlardan sonra sürekli beni doping testine çağırıyorlar, bıktım artık" diyerek tepkisini dile getirmişti. İspanyol basını Barcelona'ya yapılan baskın için vampirlere gönderme yapan başlıklar atarak, "Los vampiros (vampirler)" ifadesini kullandı. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ