Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Pereira'dan iddialı açıklamalar - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe, Kayserispor karşısında çeyrek final vizesi almaya çalışacak. Tek maçlı eleme sistemine göre oynanacak karşılaşmanın 90 dakikasında taraflar birbirlerine üstünlük kuramazsa 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Eşitlik yine bozulmazsa çeyrek finalisti seri penaltı atışları belirleyecek. Teknik direktör Vitor Pereira Kadıköy’deki maçta, Antalya karşılaşmasının aksine sahaya as oyuncularla çıkacak. İşte Fenerbahçe Kayserispor maçının hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağıyla ilgili detaylar ve maç bilgileri...

        FENERBAHÇE KAYSERİSPOR HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası Son 16karşılaşması kapsamında oynanacak Fenerbahçe Kayserispormaçı 30 Ocak Cumartesigünü, saat 20:45'de ATV kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakemSerkan Çınar yönetirken, yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğanve Candaş Erbilüstlenecek.

        "3 KUPAYI DA KALDIRACAK GÜCÜMÜZ VAR"

        Teknik direktör Vitor Pereira, Kayserispor ile oynanacak kupa maçı öncesinde oyuncularını havaya sokmaya çalışıyor... Portekizli hoca, “Bizim hedefimiz bu sezon kazanabildiğimiz kadar kupa kazanmak. Hiçbir kulvar arasında ayrım yapmanızı istemiyorum.

        Kayserispor’a karşı nasıl bir lig maçına konsantre oluyorsak, nasıl bir Avrupa maçına konsantre oluyorsak aynı şekilde konsantre olmalıyız. Bizim 3 kupayı da kaldıracak gücümüz var. Hepinizin kariyer sayfalarına bu kupalar çok yakışır. Bu yüzden ciddiyeti elden bırakmadan, Kayserispor’u eleyip çeyrek finaldeki rakibimizi bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

        SAMANDIRA'NIN KEYFİ YERİNDE

        Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Sakatlığından dolayı idmana çıkmayan Hasan Ali Kaldırım, dünkü idmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

        Son derece neşeli geçen idmanda yapılan çift kale maçı kazanan takım zafer pozu verdi. Sakatlıkları bulunan Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Gökhan Gönül ve Bruno Alves ise özel program dahilinde çalıştı.

        FENERBAHÇE MAÇA HAZIR

        Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda Kayserispor ile 30 Ocak Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu tesislerinde bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

        Hasan Ali Kaldırım, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

        Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 14.00’te başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdü. Taktik çalışmanın ardından, dar alanda çift kale maç ve bireysel çalışmalarla antrenman tamamlandı.

        Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Gökhan Gönül ve Bruno Alves ise özel program dahilinde çalıştı.

        "ADIMIZI ÇEYREK FİNALE YAZDIRMAK İSTİYORUZ"

        Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda eşleştikleri Fenerbahçe'yi yenerek çeyrek finale yükselmek istediklerini söyledi.

        Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası G Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak, H Grubu birincisi Fenerbahçe ile eşleştiklerini anımsattı.

        Takımda morallerin yerinde olduğunu, Fenerbahçe maçına hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazır olduklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

        "Üst tura çıktığımız için mutluyuz. Kupada yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Güçlü bir takıma karşı deplasmanda mücadele edeceğiz. Maçlar sahada oynanarak kazanılıyor. Biz de takımıza güveniyoruz. Fenerbahçe'yi yenerek, adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz. İnşallah İstanbul'da iyi bir mücadelenin sonucunda galibiyete ulaşan taraf oluruz."

        Ortaköylüoğlu, yeni transferlerin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın görev vermesi halinde Fenerbahçe maçında oynayabileceğini kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ