Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor "Batalla'yı pazar günü oynatabiliriz" - Futbol Haberleri

        Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor'un Özlüce Tesislerini ziyaret ederek Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

        Dündar ziyarette yaptığı konuşmada, Bursaspor'un kent için çok önemli bir değer olduğunu söyledi. İhtiyaç duyulduğunda belediye olarak her zaman yeşil-beyazlı takımın yanında olduklarını kaydeden Dündar, destek olmaya da devam edeceklerini belirtti.

        Bursaspor Kulübü Başkanı Ay da Dündar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Maalesef Bursasporumuzun mali durumu ortada. Eğer camia birleşmezse, camia yardım etmezse biz tek başımıza bu işin üstesinden gelemeyiz" dedi.

        Seçimin ardından camiada güzel bir atmosfer ve sinerji oluştuğunu dile getiren Ay, şunları söyledi:

        "Ayağınızın tozuyla geldiniz size müjdeli bir haber vereyim. Vergi işini hallettik. Bu demek oluyor ki Batalla ile sözleşme yapabileceğiz. Yarına yetiştirebilirsek Batalla'yı pazar günü maçta oynatabiliriz. Bunun için hakikaten çok uğraş verdik. Tüm yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ankara'ya gittik. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Maliye Bakanımız bize çok yardımcı oldular. Bursa milletvekilimiz Hüseyin Şahin çok yardımcı oldu ve bu işi hallettik. Ocak ayını hayırlısıyla bitirdik darısı şubat ayına. Ocak ayını, tam hesaplamadım ama 25 milyon lira gibi bir rakamla geçirdik. Şubat ayında 23 milyon, mart ayında da 26 milyon lira ödememiz var. Bunları bilhassa söylüyorum ki sanayicilerimiz, dostlarımız, arkadaşlarımız iş adamlarımız, stadyumdaki localarımızı, kombinelerimizi alsınlar. Bu stadyumu dolduralım. Şu borçları biraz aşağıya çekelim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ