Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (30 Ocak 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Doumbia'nın transferinde son aşamaya geldi. Fildişili oyuncunun transferinde pürüz çıkarsa alternatifi Milanlı Luiz Adriano! Fenerbahçe, bu futbolcuyu da kiralamak istedi. Milan ise "10 milyon Euro'ya satın al" dedi. Görüşmeler devam ediyor Sarı-Lacivertli kulübün son seçeneğinin ise Juventuslu Simone Zaza olduğu belirtiliyor. (Takvim)

        2

        Roma, Salih Uçan'ı Sampdoria'ya kiralamak için izin bekliyor. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Doumbia transferi için sarı-lacivertli yetkililer ile görüşen Romalı yöneticilerin, Salih Uçan'ı Sampdoria'ya kiralama konusunda da onay istediğini yazdı. Fenerbahçe izin verirse, Salih, sez on sonuna kadar Sampdoria'da forma giyecek. (Fotomaç)

        3

        Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra İsçivre'nin Will kulübüne transfer olan Egemen Korkmaz, Rizespor'un gündeminde. Egemen ile bir süredir görüşme yapılırken, 33 yaşındaki oyuncu ikna edilmeye çalışılıyor. 6 aydır ailesiyle birlikte İsviçre’de yaşayan Egemen’in Türkiye’ye geri dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. (Fanatik)

        4

        Galatasaray'da transfer çıkmaza girerken Peru'dan N7Sport sürpriz bir iddia ortaya attı. Sarı-kırmızılı ekibin, daha önce de Fatih Terim zamanında kadrosuna katmak için uğraştığı Jefferson Farfan'ı transfer etmek istediğini izleyenlerine aktardı. El Cezire takımında forma giyen Perulu oyuncunun da Türkiye'ye gitmek istediğinin üzerinde duruldu. (Fotomaç)

        5

        Bild gazetesi, Çin'den Shanghai Shenhua'nın Alman oyuncuya 9 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma teklif ettiğini iddia etti. Galatasaray'a ödenecek bonservis bedeli konusunda bilgi verilmezken sıkıntılı günler geçiren sarı-kırmızılı ekibin satışa onay verebileceği kaydedildi. (Fotomaç)

        6

        Alex Telles'in satın alma opsiyonunu kullanmak için harekete geçen İnter heyeti, başkanın kardeşi Mehmet Özbek'i çılgına çevirdi. İtalyanlar, Telles'in 8.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu için 3.5 milyon Euro teklif etti. Bu teklifi Özbek kesin bir ifade ile geri çevirirken İnter heyetinin sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'i alabilecekleri yönündeki imaları gerilimi artırdı ve görüşmeler başladığı gibi sona erdi. (Takvim)

        7

        Yönetici Ali Yıldırım'ın ikna etmeye çalıştığı Doumbia, Roma'nın Türk oyuncusu Salih Uçan'a F.Bahçe ve Türk futboluyla ilgili sorular sordu. Salih ise Doumbia'ya "Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirirsen hayatının hatasını yaparsın" şeklinde net bir yanıt verdi. (Fotomaç)

        8

        Ara transfer dönemine damga vuran Çin Ligi'nden bir kulüp, Nani'nin transferi için sarı-lacivertlilere teklif yaptı. Fenerbahçe'nin gelen teklifi reddettiği ve devre arasında Nani dahil hiçbir oyuncusunu göndermeye sıcak bakmadığını belirttiği ifade edildi. (NTV Spor)

        9

        İngiliz gazetesi Daily Mirror, West Ham ile Galatasaray arasındaki görüşmelerin detaylarını paylaşırken Dimitri Payet isminin iki kulüp arasında sorun çıkardığı aktarıldı. Sarı-kırmızılı kulübün, Burak'ı ilk olarak West Ham'a direkt satmak istediği yazıldı. Cimbom'un Burak'a karşılık Londra kulübünün en önemli ismi Dimitri Payet'yi istemesinin tüm kapıları kapadığı vurgulandı. (Fotomaç)

        10

        İskoçya Premier League ekiplerinden Celtic, Feyenoord'dan ayrılması beklenen Colin Kazım Richards'a talip oldu. (Sporcope)

        11

        Leicester City, Chelsea'den ayrılmak isteyen fakat bir türlü takım bulamayan Loic Remy için kulüp transfer rekoru olan 11,5 milyon Pound'u gözden çıkardı. Oyuncusunu kiralık olarak vermek istemeyen Chelsea, Leicester'ın yaptığı teklifi kabul etti. (Fanatik)

        12

        Peru'nun Libero gazetesi Trabzonspor'un Universitario takımında forma giyen forvet oyuncusu Raul Ruidiaz ile ilgilendiğini iddia etti. 25 yaşındaki, 1.69 boyundaki golcü oyuncunun Trabzonspor'da santrafor oynayan Cardozo'nun gitmesinden sonra gündeme geleceği öğrenildi. (Fotospor)

        13

        İtalyan Corriere Dello Sport, Walter Sabatini'nin, Seydou Doumbia'yı Fenerbahçe'ye gönderme konusunda anlaşmasına rağmen Fildişili oyuncunun kendi şartlarında anlaşma sağlayamadığı için Türkiye'ye gitmeyi reddettiğini yazdı. Sabatini'nin bu yüzden başağrısı çektiği, Doumbia'nın ikna edilme aşamasının zorlu geçtiği belirtildi.

        14

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın geri dönüşü için taraftarlarla temas kurduğu Carl Medjani'den kötü haber geldi. Cezayirli oyuncunun La Liga takımlarından Levante ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. (Fotospor)

        15

        Kariyerine PSV Eindhoven'ın altyapısında başlayıp 2014 yılının yaz transfer döneminde Galatasaray'a bedelsiz olarak yıllık 150 bin euro maaş ile gelen ve geçtiğimiz Ağustos ayında futbolcu yükünü azaltmak gerekçesiyle 75 bin euro tazminat bedeliyle sözleşmesi feshedilen Kaan Baysal, Beşiktaş U21 takımı ile anlaştı. Sözleşmeye göre Kaan Baysal Beşiktaş'tan 2500 lira aylık maaş alacak. Galatasaray'daki sözleşmesiyle kıyaslandığında yüzde 1500 indirime gitti. (Sporcope)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ