Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Yeni üyelerin beratları verildi - Galatasaray Haberleri

        Türk Telekom Arena'daki çok amaçlı salonda düzenlenen törene, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, başkan yardımcıları Nasuhi Sezgin ve Eşref Alaçayır, yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya, Ali Yüce ve Alper Narman, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Alp Yalman ve eski ikinci başkanlardan Atilla Donat da katıldı.

        Dursun Özbek, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray Kulübünün tarihi için bugünün çok önemli olduğunu vurgulayarak, "111 yıllık dev bir çınarın yeni dalları, filizleri bünyemize katılıyor" ifadesini kullandı.

        "HALATI HEP BERABER ÇEKME ZORUNLULUĞUMUZ VAR"

        Galatasaray'ın dünyada sesini duyurduğunu ve çok üstün başarılara imza attığını kaydeden Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Galatasaray'ın bağrından yetişen Gündüz Kılıç ağabey 'Galatasaray bir his takımıdır' demiştir. Galatasaraylıları tarif ederken de bir halatı hep beraber çekmenin özelliğini belirtmiştir. Çok değerli yeni genel kurul üyeleri, bunun farkındalığını vurgulamak istiyorum. Galatasaray, tarihi boyunca çok başarılı süreçlerin yanı sıra çok sıkıntılı günler geçirmiştir. Bugünlerde kulübümüzün bulunduğu durum itibarıyla bu halatı hep beraber çekme zorunluluğumuz var."

        Dursun Özbek, Galatasaray'ı sonraki yıllara taşımanın sorumluluğunda ve bilincinde olarak yeni üyelerin, bütün gücüyle iş ve özel hayatlarındaki başarıyı Galatasaray'a hizmette de göstereceklerinden emin olduğunu sözlerine ekledi. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise Galatasaray Kulübü'ne 293 yeni üyenin katıldığını belirterek, "Kulübümüzün üye sayısı, yeni katılanlarla birlikte 12 bin 129'a ulaşmıştır" şeklinde konuştu.

        İMİRZALIOĞLU: "ÇOK MUTLUYUM VE HEYECANLIYIM"

        Galatasaray'a yeni katılan ve berat takdim edilen üyeler arasında aktör Kenan İmirzalıoğlu da yer aldı. Dursun Özbek'ten beratını alan İmirzalıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Galatasaray, koca asrı devirmiş büyük bir camia. Bu aileye gönül vermiştik. Zaten taraftarıydım, şimdi resmi olarak üyesi oldum. Bu benim için onur ve gurur verici bir olay. Çok mutluyum ve heyecanlıyım" şeklinde görüş bildirdi.

        Gelecekte Galatasaray yönetiminde yer almayı düşünüp düşünmediği sorusuna İmirzalıoğlu, "Kısmet. Onu hayat gösterecek. Bakacağız" cevabını verdi. Bu arada törende berat alan yeni üyeler arasında Dursun Özbek'in kızı Neslihan Özbek'in de yer alması dikkati çekti. Neslihan Özbek'e beratını, babası Dursun Özbek takdim etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ