Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizlispor'da transfer yok - Futbol Haberleri

        PTT 1'inci Lig'de düşme hattında yer alan Denizlispor'da, geçen ay ekonomik olarak tıkandıkları gerekçesiyle seçim kararı alan Şavluk, "Transfer yasağını kaldırmamız mümkün değil. Mevcut kadroyla yola devam etmek zorundayız" dedi.

        Şavluk, genel kurulda kendisinin kulüpten 25 bin TL maaş aldığına dair iddiada bulunanlar olduğunu hatırlatarak, "Ben Denizlispor'un parasına muhtaç değilim. Şahsıma çok çirkin saldırılar oldu. Bu kulübün ekonomik sorunlar yaşamasının nedeni ben değilim. Öteden beri yığılan sorunlarla boğuşuyoruz. Yönetim kuruluyla birlikte ligin kalan bölümünde elimizden geleni yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

        HUKUKSUZLUK YAPILDI

        Denizlispor'da adaylık vizesi alamayan eski başkanlardan Süleyman Urkay, kongrede hukuksuzluk yapıldığını iddia etti. Urkay, seçimi kazanacağını, bunu görenlerin yolunu kestiğini söyleyerek, "Bazı arkadaşlar kongrenin iptali için yargıya başvurmak istedi. Buna izin vermedim. Çünkü bu durumda Denizlispor zarar görecek. Zaten durum iç açıcı değil. Sağ duyulu olmak zorundayız" dedi.

        Urkay, "Biz genel kurulda projelerimizi anlattık ama fayda etmedi. Çünkü delege yapısı belli. Siyaset Denizlispor'u tamamen ele geçirmiş. Kongrede aday olamayacağımı söylediklerinde şaka olduğunu düşündüm. Tüzük gereği Denizlispor başkanları doğal kongre üyesidir. Ben bu kulüpte 15 ay başkanlık yaptım ama aidat ödemediğimi ileri sürüp aday yapmadılar. Yazıklar olsun. Olan Denizlispor'a oluyor, ben ona üzülüyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ