Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Güray Vural: Sol bekteki sorunu bitireceğim - Futbol Haberleri

        Eski takımında gösterdiği performansı Trabzonspor formasıyla da gösterebilme temennisinde bulunan başarılı futbolcu, "Umarım camiamıza ve taraftarımıza mücadelemle kendimi en iyi şekilde sevdiririm. Ben elemden geleni yapacağımın sözünü verebilir. İnşallah takım olarak da Trabzonspor'u layık olduğu yerle taşırız." dedi.

        Takımın sol bekte uzun süredir sorun yaşadığı, kendisinin buna çare olacağına inanıp inanmadığı sorulan başarılı sol bek, "Sol tarafta bir sorun gözüküyor ama ben olduğum sürece o bölgede bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Mücadelem ve oyunumla inşallah hem o bölgedeki sorunu çözeceğim, hem taraftarımız ve yönetimimiz benden memnun kalacak." diye cevap verdi.

        Görev verilmesi halinde eski takımı Akhisar Belediyespor ile pazartesi günü oynayacakları kupa maçında forma giymeye hazır olduğunu belirten Güray, "Hocalarım görev verdiği taktirde hazırım. İlk 2 maçımızın da Akhisar Belediyespor ile olması benim için bir şans. Artık Trabzonspor'un oyuncusuyum. İnşallah turu atan taraf da biz oluruz." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ