Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona: 2 - Atletico Madrid: 1 - Futbol Haberleri

        Arda Turan'ın sonradan oyuna girdiği maçta Barcelona, evinde Atletico Madrid'i ağırladı. Zirve yarışı için büyük önem taşıyan ve Atletico Madrid'in 9 kişi tamamladığı maç, kıran kırana geçti.

        Maça hızlı başlayan taraf Atletico Madrid oldu. 10. dakikada Koke'yle öne geçen konuk ekibin sevinci çok uzun sürmedi. 30. dakikada sol çizgide topla buluşan Alba, pasını içeri çıkardı ve Messi'nin dokunduğu topta eşitlik geldi.

        38. dakikada ise sahneye çıkan isim Luis Suarez oldu. Sağ kanatta Alves'in uzun topunda kale önünde çaprazdan topla buluşan Suarez, kaleci Oblak'ın bacak arasından topu ağlara gönderdi ve durum 2-1'e geldi. Maçın ilk devresi bu sonuçla tamamlanırken ikinci yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Barcelona, evinde Atletico Madrid'i geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etti.

        Bu sonucun ardından Barcelona, maç eksiğiyle 51 puana ulaşırken zirveyi korudu. 48 puanlı Atletico Madrid ise 2. sırada kaldı.

        ATLETICO 9 KİŞİ KALDI

        Atletico Madrid'de Filipe Luis, maç 2-1 devam ettiği sırada yerde seken topu kontrol etmek isteyen Messi'nin dizine tabanla girdi ve hakem, tereddüt etmeden kırmızı kartını gösterdi. İlk yarınının bitimine saniyeler kala yaşanan bu olayla Atletico Madrid sahada 10 kişi kalırken 65. dakikada Godin'in, vatandaşı Suarez'e kayarak yaptığı faulün ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi, Atletico Madrid'in 9 kişi kalmasına neden oldu ve Madrid ekibi, maçı 2 kişi eksik tamamladı.

        ARDA 67'DE GİRDİ

        Milli oyuncumuz Arda Turan, doğum gününde Barcelona formasıyla eski takımı Atletico Madrid karşısında oyuna 67. dakikada dahil oldu. Maçın geri kalan dakikalarında bir de net gol fırsatı yakalayan Arda'nın ceza sahası içinde yerden düzgün vurduğu top az farkla yandan auta çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ