Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "Hak ederek tur atladık" - Fenerbahçe Haberleri

        Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yine karakterli bir oyun sergilediklerini belirterek, "Bazen iyi oynadık ama bizim için zorlu maç oldu. Kazanmaya devam ediyoruz. Tüm kupalarda zirveye oynayabileceğimizi bir kez daha ispatladık" dedi.

        Kayserispor karşısında ilk yarıda kopuk oynadıklarını vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, şunları kaydetti:

        "Her iki taraf da böyle bir oyun sergiledi. Rakibimiz büyük takım görüntüsü verdi. İkinci yarıda daha baskılı ve rakip alanda oynadık. Belki de bugüne kadar oynadığımız en zorlu rakiple karşılaştık. Hocalarının da büyük takım çalıştırıcısı olduğunu düşünüyorum."

        TOLUNAY KAFKAS: OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

        Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise iyi mücadele etmelerine rağmen kupadan elendiklerini söyledi.

        Fenerbahçe'nin baskılı oynadığını ve bunun da doğal olduğunu vurgulayan Kafkas, "Bizim bir oyun anlayışımız var. Hücum ve savunma ilkelerine göre kurduğumuz bazı taktikler var. Savunma anlamında doğru işler yaptık. Elendik, lige döneceğiz. Oyuncularımla gurur duyuyorum, iyi mücadele verdiler. Genç oyuncularımız var. Daha tecrübe kazanırlarsa iyi işler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

        Maç içinde taraftarların Kayserisporlu oyuncuların fazla yerde kaldığı gerekçesiyle gösterdiği tepkiye değinen Tolunay Kafkas, "Oyunu çirkinleştirmemeye çalıştık. Zaman zaman bizim de elimizde olmayan, oyuncuların yatması kalkması gibi problemler oluyor. Bunları da hoş görmenizi istiyorum" diye konuştu.

        Kafkas, transfer görüşmeleri yaptıkları ancak anlaşamadıkları Youness Mohktar ile kavga ettiği yönündeki iddialarla ilgili soruyu ise, "Ben bu oyuncuyla ilgili sıkıntı yaşamadım. Ne benim üzerimden ne Kayserispor üzerinden prim verilecek açıklama yapmam. Benim tarafımdan kaale alınacak bir şey değil. Yazıldığı, çizildiği gibi bir olay değil. Benim adıma önemli bir adam da değil. Başka şeyler de var, iş farklı yerlere gidebilir. Büyütülecek bir olay değil" şeklinde yanıtladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ