Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Luis Nani: Sonuna kadar Fenerbahçe! - Fenerbahçe Haberleri

        Portekizli yıldız, “Ben buraya büyük hedeflerle geldim. Takımımla şampiyonluklar ve kupalar kazanmak istiyorum. Ben bu kulübü ve taraftarı çok seviyorum. Geldiğim ilk günden bu yana en iyi şekilde ağırlandım. Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bana her zaman destek oldu ve hep güvendi. Ben seçimimi yaptım ve sözleşmemin sonuna kadar burada kalmak istiyorum. Burada kaldığım her yıl da şampiyon olmak istiyoruz. Umarım kazanabildiğimiz kadar çok kupa kazanırız” dedi.

        'HEMEN GOL İSTİYORLAR'

        Taraftarlara da seslenen Nani, “Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben bu galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum. Her zaman arkamızda oldular, her koşulda bize destek verdiler. Ama bazen maç içinde öyle anlar oluyor ki, maçın heyecanıyla geriliyorlar. Bu da golü hemen istemelerinin arzusuyla oluyor ve heyecana kapılıyorlar. Ancak sabırlı olmaları gerekiyor. Son dakikaya kadar destek vererek farkı yaratan onlar olacaktır” dedi. “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bana her zaman destek oldu ve hep güvendi. Ben seçimimi yaptım ve sözleşmemin sonuna kadar burada kalmak istiyorum.”

        GOLÜ SAYILMADI PEREİRA TESELLİ ETTİ

        Maçın son anında ilginç bir olay yaşandı... Uzatmanın sonlarında Kayserispor atağını savuşturan Fenerbahçe, atağa kalktı. Hakem Serkan Çınar bitiş düdüğünü çaldığı sırada da Luis Nani topu ağlara gönderdi. Ancak maç bittiği için bu gol geçerli sayılmadı. Nani bunun üzüntüsünü yaşarken koşarak yanına gelen Pereira tecrübeli oyuncusunu sarılarak teselli etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ