Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Çebi'den Güneş-Gomez yorumu - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ta Mersin maçının 2. yarısında oyundan alınan Mario Gomez’in Şenol Güneş’e gösterdiği tepki, Fenerbahçe’de bu tavrı bir ‘klasik’ haline getiren Van Persie’ye benzetilmişti.

        Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaşananları HABERTÜRK’e değerlendirirken ikili arasında bir sorun yaşanma ihtimalinin ‘sıfır’ olduğunu söyledi. Çebi, Gomez’in hareketinin direkt hocaya yönelik olmadığını belirtirken “Futbolda bu tip durumlar olur. Gomez ile Güneş ‘babaoğul’ gibi. Babalar ve oğullar arasında bile bu tip şeyler yaşanabiliyor. Aslında duruma olumlu da bakmalıyız. Gomez bu takımın kazanmasını ne kadar istediğini ve iyi bir Beşiktaşlı haline geldiğini de gösterdi. Önemli olan bu durumun uzamaması. Eğer uzarsa çatışma başlar. Hocamızın öğretmen yanı bu tip olayların üstünü kapatır, çözer. Güneş ile Gomez arasında bir çatışma olması sıfır ihtimal” dedi.

        "TAKIMDA DÜŞÜŞ VAR"

        Ahmet Nur Çebi, takımın performansıyla ilgili “Mutlu sona ulaşmak istiyorsanız rakibi de, rakip yöneticiyi de yeneceksin. Büyük takım bunları yapmak zorunda. Gökhan, Oğuzhan ve Gomez’de bir düşüş var. Bu sahaya da yansıyor. Hocamız sorunu çözecektir” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ