Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Muhammed Demirci: İstanbulspor bana katkı sağlacak diye geldim - Futbol Haberleri

        Beşiktaş altyapısından yetişen, futbol hayatına Belçika 1'inci Lig ekiplerinden Mouscron'da devam ettikten sonra İstanbulspor'a transfer olan Muhammed Demirci, sarı-siyahlı ekibe geliş sürecini, Nazilli Belediyespor ile yapılan müsabakada yaşanan olayı ve hedeflerini açıkladı.

        Bir dönem Chelsea ve Real Madrid gibi dünyaca ünlü kulüplerde adı geçen sarı-siyahlı ekibin genç orta saha oyuncusu Muhammed Demirci açıklamalarda bulundu.

        Demirci, Belçika 1'inci Lig ekiplerinden Mouscron'dan İstanbulspor'a geliş sürecini şu şekilde ifade etti Belçika'da fazla forma şansı bulamadığım için oynayabileceğim bir yeri tercih etmek zorundaydım. Orada takıma çok geç katılmıştım. Takımla birlikte kamp geçirememiştim daha doğrusu. Yalçın hocamız beni aradı ve bana bir şeyler katabileceğini söyledi. Ben de buna inadım, takımın da durumu iyi. İyi bir takıma gidiyorum oynarsam bana daha çok katkı sağlayacak diye düşündüğüm için buraya geldim.

        TAKIMDA İNANILMAZ BİR UYUM VAR

        Sarı-siyahlı ekipteki uyum ve Alpedo Kahramanmaraşspor maçı hakkındaki düşüncelerini aktaran Demirci, Ben ilk geldiğim günden beri sıkıntı çekmedim. İnanılmaz bir uyum var. Herkes çok iyi. Ciddi anlamda ben böyle bir arkadaşlık ortamı daha önce görmedim. Kahramanmaraş maçına cezalı olduğum için gidemeyeceğim. Ama ben ağabeylerime, kardeşlerime çok güveniyorum onlar elinden geleni yapacak ve bize yakışır bir şekilde mücadele edip 3 puanla dönüp liderliği sürdüreceğimizi düşünüyorum diye konuştu.

        BU TARZ ŞEYLERİ GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM

        Spor Toto 2'nci Lig'in 21'inci haftasında Nazilli Belediyespor ile karşılaştıkları maçta yaşanan olay sonrası 3 maçlık ceza aldığını ve yaşadıklarını dile getiren İstanbulspor'un genç yıldızı Muhammed, Ben bir pozisyonda ayağımı refleks olarak salladım. O anda ayağımın suratına denk gelmesi tamamen tesadüftü, kart olmadığını iddia etmiyorum ama söylenilenlerin yazılanların çok abartıldığı düşünüyorum. Bazı yerlerde okudum, Muhammed damın suratına tekme atıyor diye. Bu tarz şeyleri görünce üzülüyorum. Öyle bir niyetim olmadığını beni tanıyan insanlar biliyor. Ama olan oldu artık, 1'inci haftamı doldurdum, bu hafta da oynayamayacağım bir haftam daha kalıyor. Ondan sonra ben de hazır bir şekilde dönmek istiyorum ifadelerini kullandı.

        DAHA İYİ YERLERDE OLMAK İSTİYORUM

        Bundan sonraki hedefleri ile ilgili de konuşan Demirci sözlerini şu şekilde sonlandırdı Bundan sonraki hedef burada düzenli bir şekilde forma şansı bulup katkı sağlamak. İnşallah İstanbulspor'un şampiyonluğuna katkı sağlayıp, kendi performansımı ortaya koymak, sonrasını Allah bilir zaten. Daha iyi yerlerde olmak istiyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ