Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma, Cenk Tosun ve Jose Sosa'ya takip var - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezonda takımın başına Şenol Güneş’in gelmesinin ardından ortaya koydukları futbolla taraflı tarafsız adeta bütün spor kamuoyunun beğenisini kazanan Siyah-Beyazlılar’ın her geçen gün yeni bir futbolcusunun talibi çıkıyor!

        2

        Sezon başında İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’in renklerine bağlamak için uzun uğraşlar sarf ettiği Gökhan Töre’yi takımında tutan Kara Kartal’da; son dönemde Jose Sosa ve Ricardo Quaresma’ya ek olarak Cenk Tosun’un da takipte olduğu ortaya çıktı.

        3

        LİZBON BAŞKANI ISRARCI
        Arjantin’den Estudiantes başta olmak üzere birçok Güney Amerikalı kulübün izleme ekiplerinin Jose Sosa için takiplerine devam ettikleri; Ricardo Quaresma konusunda da Sporting Lizbon’un ısrarcı olduğu bildirildi.

        4

        Yeşil- Beyazlılar’ın Başkanı Bruno de Carvalho’nun sezon sonunda Portekiz’e geri döndürmenin hayallerini kurduğu Quaresma için menaceri aracılığıyla sık sık nabız yokladığı konuşuluyor.

        5

        BAYER LEVERKUSEN DEVREDE
        Kara Kartal’da bu sezon yıldız futbolcu Mario Gomez’in gölgesinde kalmasına rağmen 31 mücadelede rakip fileleri 15 kez sarsan Cenk Tosun’un da Almanya Bundesliga ekiplerinin kıskacında olduğu ifade edildi.

        6

        Kariyerinde daha önce Eintracht Frankfurt’ta görev yapan 24 yaşındaki futbolcu için Bayer Leverkusen ve Mönchengladbach gibi ekiplerin devrede olduğu öne sürüldü.