Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor "Deplasmanda kaybedilen puanlar bizi sıkıntıya sokabilir" - Futbol Haberleri

        Tankut, yaptığı açıklamada, ligin 22. haftasında sahalarında Kayseri Erciyesspor'u 1-0 yendikleri maçta futbolcuların iyi mücadele ortaya koyduğunu dile getirdi.

        Ligin sonuna yaklaşıldığını, her geçen hafta maçların daha zorlaştığını aktaran Tankut, "Her takım her takımı yenebiliyor ve puanlar birbirine çok yakın. Ligdeki takımların yarısının şampiyon olma şansı, yarısına yakınının ise ligden düşme ihtimali var. Çok ilginç bir sezon yaşanıyor. Bu nedenle işi sıkı tutmalıyız. İç saha galibiyetlerinin yanında dış sahadan da puanlar getirmeliyiz. Deplasmanda kaybedilen puanlar bizi sıkıntıya sokabilir" diye konuştu.

        Mücadele ve 3 puan için teknik heyete ve futbolculara teşekkür eden Tankut, başarıda en büyük payın maçta oluşturdukları atmosferle takımlarını ateşleyen taraftarlara ait olduğunu ifade etti.

        Altınordu maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklarını belirten Tankut, karşılaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını ve mutlaka puan almak zorunda olduklarını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ