Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: Şenol Hoca'ya çok güveniyoruz - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş’ta şampiyonluk meşalesinin alevleri her geçen gün daha da yükseliyor... Bugün G.Birliği’ni yenerse 1 maçı eksik olmasına rağmen ezeli rakip F.Bahçe’nin 1 puan önüne geçecek olan Siyah-Beyazlılar’da başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş’in tecrübesine güveniyor. HABERTÜRK’e konuşan Orman, Güneş’in 2010-11 sezonunda Trabzon’un başında F.Bahçe’yle girdiği amansız yarışı hatırlattı, şu ifadeleri kullandı:

        ‘DERBİYE ÖNDE GİDERSEK...’

        “Çok zorlu bir dönemece giriyoruz. Bugün G.Birliği’yle ciddi bir karşılaşma yapacağız. Daha sonra ise gelecek hafta F.Bahçe’yle kritik bir 90 dakika oynayacağız. O maçın sonucu belki şampiyonu belli etmeyecek ama kazanırsak büyük bir avantaj elde edeceğiz. Bugün eğer G.Birliği’ni yenersek Kadıköy’e 1 puan önde gidip psikolojik üstünlüğü ele geçirebiliriz.”

        ‘KOL KOLA ŞAMPİYONLUĞA’

        “Bu zorlu yarışta Şenol Hoca’ya çok güveniyoruz. Çok tecrübeli ve işini bilen bir isim. Daha önce de F.Bahçe ile şampiyonluk yarışı yaşadı. Ama şanssızlıklar sonucu şampiyon olamadı belki fakat bu sefer durum farklı olacak. Hocamızın bu başarıyı tadacağına inanıyoruz. Artık herkes, başta Şenol Hoca olmak üzere bütün takıma destek olmalı. Bu sıkıntılı günleri kol kola verip atlatacağız ve şampiyon olacağız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ