Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta sert konuştu - Trabzonspor Haberleri

        Muharrem Usta, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, futbolcu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği anın fotoğrafına da yer vererek, "Figüran bazen neyi niçin yaptığını bile bilmez. Peki, iddiası olmayan maçta kara lekenin perde arkasında ne var?" ifadelerini kullandı.

        TOPLANTI YAPILDI

        Trabzonspor'da Galatasaray maçında yaşanan hakem hatalarının ardından izlenecek yol haritasını değerlendirmek için toplantı yapıldı.

        Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu makamında gerçekleştirilen toplantıya, eski başkanlar Faruk Nafiz Özak ve Özkan Sümer, Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, eski asbaşkanlar, yöneticiler, divan kurulu üyeleri ve yetkili kurulların yöneticileri katıldı.

        Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, başındaki bölümden basın mensuplarının görüntü almasına izin verdikleri toplantıdan sonra gerek görülmesi halinde bir açıklama yapacaklarını söyledi.

        Öte yandan, eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer de yaptığı açıklamada, "Galatasaray maçında yaşanan olaylar, futbolun yapısında yer alan doğal haksızlıklar değil, futbolda yeri olmayan bir büyük ahlaksızlığın sonucudur. Elbette Trabzonspor bu olayın etkisinden bilinci, direnci ve birliği güçlenerek çıkacaktır ancak bu olayın futbol dünyasındaki izi silinmeyecek kadar derin, taşınamayacak kadar ağır olacaktır" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ