Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'dan Aykut Demir açıklaması! - Trabzonspor Haberleri

        Örem, Aykut Demir konusundaki iddiaların doğru olmadığını belirterek, "Yönetim kurulunun Aykut Demir'in gönderilmesiyle ilgili bir kararı yoktur" dedi.

        Şu anda tartışılan konular göz önüne alındığında olayın Aykut Demir'e indirgenmemesi gerektiğini ifade eden Örem, "Sporcularla ilgili kalma gitme işlemleri sezon sonunda değerlendirilecek konulardır. Şu anda yönetimde böyle bir niyet, değerlendirme söz konusu değildir. Bu tamamıyla bazı grupların algı operasyonudur. Farklı yönlere olayın çekilmesiyle ilgilidir. İyi niyetli bulmuyoruz. Temiz futbol adına kaçırılmaması gereken bir fırsatta, olayı bulandırma olarak bu durumu görüyoruz" diye konuştu.

        Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in dün yaptığı açıklamalara ilişkin ise Örem şunları kaydetti:

        "Trabzonspor'un haksızlığa uğradığı yönünde söylemi var. Bunu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'ndan duymak güzel bir şey ama bizim sıkıntımız sadece bu maç için olmadı. Bundan önceki maçlarda da benzer şeyler oldu. Önemli olan temiz futbol adına bir adım atılıp bir şeyler yapılması gerektiği söylendi. Bundan sonraki durum gerçekten faydalı olacak adımların atılmasıdır. Bir şey yapılacak denip gerçek atılması gereken adımlar atılmazsa içinde bulunduğumuz duruma yine düşeriz ve Türk futbolu yine kaybeder."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ