Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol "Telefonla transfer olmaz" - Futbol Haberleri

        Torunoğulları, bir futbolcuya ederinden fazla para verilmemesi ve kulüp menfaatlerinin düşünülmesi gerektiğini söyledi.

        Başarılı yönetici, "Transfer tek benim yaptığım bir şey değildir, yönetim kurulunun yaptığı bir şeydir. Biz sadece orada rol aldığım için şunu rahatlıkla söyleyebilirim transferde bütün pazarlıklarda başkanın kendisi müdahildi. Çok doğru yönlendirdi bizi iyi bir iletişimiz oldu sonuca gittik. Diğer kulüplere öneri benim haddime değildir. Fakat yanlış giden şeylerin olduğu kesin. Bunları inkar edemeyiz. Yıllardır yanlışlıklar yapıldı. Demin de söylediğim gibi her transfer görüşmesinde başkanımız vardı ve çok doğru yönlendirdi bizi. Telefonla transfer olmaz. Kulübün menfaatini düşünüyorlarsa insanların birebir masaya oturmaları gerekiyor. Sabırlı olmaları gerekiyor. Dolduruşa gelmemeleri gerekiyor. Yok şu kulübe gidecek bu kulübe gidecek gidecekse gitsin. Bizi tercih etmiyorsa adama da mani olmamak gerekiyor. Orada önemli olan bizim dik duruşumuz. Yıllardır yanlışlıklar olmuştur bu yanlışı gidermemiz gerekiyor bu yanlışın altından kimse kalkamaz. Sezon başında yaşadığımız bir olay vardı. Stephane Mbia'ya o parayı veremezdik sonuçta başka bir kulübümüz verdi. Çok dikkatli hareket etmek gerekiyor. Rıza hocanın bir lafı vardı. Dünyada futbolcudan çok bir şey yok istediğin futbolcuyu bulabilirsin. Doğru zamanda doğru ücretle oyuncu bulmalısın birisine takılı kalmaman gerekiyor." diye konuştu.

        "ERSAN TAKIMIN ASİ RUHUYDU, BETONUYDU"

        Ersan Gülüm'ün Çin'e transferinde de etkili rol alan Erdal Torunoğulları, "Ersan inşallah Çin'de başarılı olur. Çünkü Ersan sevdiğimiz takımın asi ruhuydu. Benim gözümde takımın betonuydu. İnşallah orada iyi sonuçlar alır alacağından da eminim. Ersan'a yapılan teklif de biz Ersan'ı hiçbir zaman göndermek istemedik. O teklifin karşısında Ersan'ın durması mümkün değildi Çin seddi duramazdı. Haklı olarak tercihini yaptı inşallah bundan sonra çok daha başarılı olur. Futbol yaşantısının Çin'den sonra Beşiktaş'ın kapısı Ersan'a sonsuza kadar açıktır." dedi.

        "İNŞALLAH LİDER OLARAK DÖNERİZ"

        Son olarak Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile ligde oynayacakları maç hakkında da düşüncelerini belirten Torunoğulları, "Görüntü zaten yukarıdakiler koptu. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında geçen bir şey. Tabii ki inşallah derbiden iyi bir sonuçla ayrılırız inşallah Kadıköy'den lider olarak döneriz. Bunlar temennilerimiz. Takımın moral motivasyon olarak da buna hazır olduğunu düşünüyorum. Sonuçta oynanmamış bir maçtır 3 ihtimalli bir maçtır. İnşallah bizim lehimize biter." şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ