Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Wesley Sneijder'in antrenman metodlarını beğenmediği Mustafa Denizli'yi G.Saray yönetimine şikayet ettiğini iddia etti - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin ayrılık sinyalini vermesinin ardından spor yazarı Mehmet Demirkol, Sarı-Kırmızılı takımla ilgili olarak çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

        2

        Sporx'in derlemesine göre; Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli'nin çalışma yöntemini beğenmediğini ve bu durumu yönetime aktardığını iddia eden Mehmet Demirkol, "Sneijder, Mustafa Denizli'nin antrenman metodları ile dalga geçiyor, yönetime de bunu söylüyor...

        3

        Söyleme şeklini de anlatmayayım. Galatasaray'da Sneijder'den başka kimsenin kredisi yok. Bu krediyi böyle kullanıyor... Yönetim ne cevap verdi bilmiyorum. Bunlarla uğraşırken, teknik direktörlük yapmak kolay olması gerek" dedi.

        4

        Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli'yi de eleştiren Demirkol, "Mustafa Denizli'nin haberi olmadan altyapı hocası görevden alınıyor. Ahmet Akcan'ın şimdi takımın başına geçmesi konuşuluyor...

        5

        Hamza Hoca'nın başına bunlar gelse 'Kariyerinin başında idare edemeyebilir' deriz ama Mustafa Hoca'nın bunları idare edememesi olacak iş değil" diye konuştu.

        6

        SNEIJDER: TÜRK MEDYASI HİKAYE UYDURUYOR
        Wesley Sneijder ise Twittter hesabından yaptığı açıklamada, "Türk medyası hikaye uyduruyor. Denizli hakkında hiç röportaj vermedim. Ona saygı duyuyorum, asla böyle bir şey yapmam. Teşekkürler" diyerek iddiaları yalanladı.

        7

        TRABZONSPOR MAÇINDA TEPKİ ALMIŞTI
        Mustafa Denizli 22. haftadaki Trabzonspor maçında Wesley Sneijder'i yedek bırakmış ve tribünlerden büyük tepki almıştı.

        8

        Türk Telekom Arena'daki maçta bir grup Galatasaray taraftarı, Denizli'nin ismi anons edildiği sırada ıslıklı protestoda bulunmuştu.

        9

        Taraftarlar ardından Hollandalı yıldız Sneijder lehine tezahürat yapmıştı.