Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli'den Galatasaray'dan ayrılıken maaşının bir kısmını bıraktı - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Erhan Telli

        Galatasaray yönetimi ile Mustafa Denizli arasındaki pazarlıklar, ünlü teknik adamın istifasının bir gün gecikmeli olarak kabul edilmesine sebep oldu.

        Dursun Özbek yönetiminin, Gaziantep mağlubiyeti sonrası istifa eden Denizli’den, 3 aylık görevi süresince ödenen toplam 1 milyon 700 bin Dolar’ın 675 bin Dolar’lık kısmını, avukatlar aracılığıyla yapılan pazarlıklar sonucunda geri aldığı öğrenildi. Olaylar şöyle gelişti... Denizli’nin istifası sonrası sessizliğe bürünen yönetim, öncelikle istifayı yazılı beklemeye başladı.

        Yazılı istifa gelir gelmez de kulüp avukatları devreye sokularak, istifanın kabulü için ödenen ücretin fazla olan bölümü geri istendi. 1,5 yıllığına 4,5 milyon Dolar’a anlaşma yapılan tecrübeli hoca, göreve başlar başlamaz bu sezona ait 1,5 milyon Dolar’lık ücretini peşin almış, üstüne gelecek sezon için ödenecek paranın ilk taksiti olan 200 bin Dolar verilmişti.

        3AY İÇİN 3 MİLYON TL

        Yapılan hesaba göre Denizli’nin bir aylığı 250 bin Dolar’a gelirken, 3 ayda kazanacağı para ise 750 bin Dolar’ı buluyordu. Ancak iki taraf arasında yapılan pazarlıklar sonucunda Denizli’nin 675 bin Dolar’lık bölümü ödeyeceğini bildirmesiyle sorun çözüldü ve istifa kabul edildi. Böylece 67 yaşındaki teknik adamın 3 ay için G.Saray’a maliyeti, 1 milyon 25 bin Dolar, yani yaklaşık 3 milyon TL civarında gerçekleşmiş oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ