Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Samet Aybaba'dan Kayserispor maçı açıklaması - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, yarın akşam deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

        Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Eskişehirspor, maçın hazırlıklarını Nevşehir'in Avanos ilçesinde sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdman, çabukluk, pas çalışması ve yarı saha çift kale maçla tamamlandı.

        İdman öncesi basın mensuplarına Kayserispor'la yapacakları maç ve düşme potası hakkında görüşlerini belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Kayserispor da biz de bir çıkış arıyoruz. Futbol adına güzel işler yapmaya, çok gol atmaya başladık. Bu konumda bulunan takımlarda olduğu gibi bazı sıkıntılarımız var. Kazanmak istiyoruz, başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Bundan sonraki kalan 9 maçımızın da hepsini kazanmayı planlıyoruz. Ama bizim için en önemlisi rakibimiz olan Kayserispor'dur. Bu maçı alıp, sonraki boşluğu değerlendirip, kalan maçlara iyi konsantre olmayı istiyoruz." dedi.

        Düşme takımları için baraj puanının maçlar kaybedildikçe düştüğünü, kazandıkça da yükseldiğini kaydeden Aybaba, böyle konuşmaları yapa yapa devam edip, sezonun sonunun getirileceğini ifade etti.

        İdmanı izlemeye gelen Avanos Nazife- Mustafa Ergün İlkokulu öğrencileri tezahüratlarıyla Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'yı yanlarına davet etti. Öğrencileri kırmayan Aybaba, miniklerle bir süre sohbet ettikten sonra okulda kullanılmak üzere bir adet futbol topu hediye etti. Sonrasında ise öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ