Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Wesley Sneijder açıklaması - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü’nün mali genel kurulunda yapılan eleştirile cevap veren Başkan Özbek, ilk olarak Burak Yılmaz transferine değindi. Özbek, “Burak kendi istedi Çin’e gitmeyi. 7 milyon Euro net aldık. Bunda Trabzonspor’un da payı var kendileri ile görüşüyoruz. Sneijder’in babasına para vermeye gelecek olursak böyle birşey yok. Sneijder ile böyle bir anlaşmamız yok. Sneijder’in sözleşmesi bizden önce yapıldı biz sadece mevcut sözleşmeyi uzattık. Babası ile ilgili bir kontratımız yok” dedi.

        Dumankaya ile yapılan sponsorluk anlaşması hakkında ise Özbek, “Üç senelik bir sponsorluk sözleşmemiz var. Bizim için önemli bir firma. Yaptığımız anlaşmaya göre bir kısmı para, bir kısmı senet ve gayrimenkul olarak aldık. Gayrimenkullerinde tapularını aldık” diye konuştu.

        CAS’a bin Euro harç bedeli verdiklerini belirten Özbek, “400 bin Euro verme diye bir şey yok. Ama Galatasaray’ın prestijini kurtarmak için milyarlar veririm” dedi.

        Kardeşi Mehmet Özbek hakkında yapılan eleştirilere de cevap veren Başkan Özbek, “Kardeşim eski bir futbolcu. Dokuz sene futbol takımı yöneticiliği yaptı. İyi bir Galatasaraylı ve kongre üyesi. Galatasaray’a hizmet verme arzusu ve aşkı Galatasaray başkanının kardeşi olma sebebiyle engellenmeye çalışmasını takdirinize bırakıyorum” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ