Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Bursaspor Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? - Kasımpaşa Haberleri

        Avrupa kupaları yolunda bugün Bursaspor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak olan Kasımpaşa, zorlu mücadeleyi kazanmak istiyor. Peki Bursaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta canlı izlenebilecek?

        KASIMPAŞA - BURSASPORMAÇINE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        Spor Toto Süper Lig'in 26.Haftasında Kasımpaşa - Bursaspormaçı 20 Mart Salıgünü, saat 16:00'da, Lig TV2kanalındancanlı izlenebilecek. Karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiçyönetirken, yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkınve İbrahim Bozbeyüstlenecek.

        "ZOR AMA KAZANACAĞIZ"

        Kasımpaşaspor Teknik direktör Rıza Çalımbay takımın son durumunu ve zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

        Eski havamızı yakalamamız gerek. Maalesef sakatlıklar yüzünden bir türlü tam kadro çalışamadık. Lige verilecek milli ara bu açıdan bize iyi gelecek. Bir türlü kurtulamadık eksik oyuncu sıkıntısından. Kalan 8 maçı en iyi şekilde değerlendirip ligi hedeflediğimiz yerde bitireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

        RIZA ÇALIMBAY SİFTAH PEŞİNDE

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, meslektaşı Hamza Hamzaoğlu’na karşı ilk galibiyetini almaya çalışacak. Hamzaoğlu ile daha önce 5 kez karşı karşıya gelen Çalımbay, bu maçlarda 1 beraberlik alıp 4 maçı kaybetmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ