Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten futbolculara 3 gün izin - Beşiktaş Haberleri

        EURO 2016 Fransa hazırlıkları kapsamında ülkelerin oynayacakları hazırlık maçları nedeniyle liglere ara verildi. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın da 24 Mart'ta Antalya'da İsveç ve 29 Mart'ta da Avusturya ile Viyana'da oynayacağı iki hazırlık maçı için Süper Lig'e de bir hafta ara verilecek.

        Önce UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'nda son haftaya 9 puanla lider girmesine rağmen Sporting Lizbon'a deplasmanda 3 – 1 yenilerek grubu 3. tamamlayan ve elenen, ardından da Türkiye Kupası çeyrek finalinde Torku Konyaspor'a ilk maçta İstanbul'da 2 - 1, rövanşında da Konya'da 1 - 0 yenilerek elenen Beşiktaş'ta tek hedef Süper Lig şampiyonluğu.

        Ligde geride kalan 26 haftada 20 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alan ve attığı 57 gole karşılık kalesinde gördüğü 24 gol ve topladığı 63 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçının hazırlıklarına ise 23 Mart Çarşamba günü başlanacak.

        Dün oynanan ve Oğuzhan Özyakup'un attığı tek golle 3 puanın sahibi olan Beşiktaş'te Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına milli maç arasından da yararlanarak 3 gün izin verdi. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına üç günlük iznin ardından 23 Mart Çarşamba günü saat 17.00'de yapacağı idmanla başlayacak." denildi.

        Siyah beyazlı ekipte ülkelerinin milli takımlarına giden yabancı oyuncuların dışında Türkiye A Milli Futbol Takımı'na davet edilen İsmail Köybaşı, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Cenk Tosun Beşiktaş'ın antrenmanlarında yer alamayacaklar.

        BEŞİKTAŞ'TA 8 MAÇIN 5'İ DEPLASMANDA

        Bu arada Süper Lig'in geride kalan 8 maçında Beşiktaş, 5 deplasman ve 3 iç saha maçı oynayacak. Siyah beyazlı ekibin kalan 8 maçtaki rakipleri ise şöyle:

        27. Hafta Kasımpaşa (D)

        28. Hafta Bursaspor

        29. Hafta Medicana Sivasspor (D)

        30. Hafta Akhisar Belediyespor (D)

        31. Hafta Kayserispor

        32. Hafta Galatasaray (D)

        33. Hafta Osmanlıspor FK

        34. Hafta Torku Konyaspor (D)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ