Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Claudio Ranieri: "Manchester City, Chelsea gibi 5 ya da 7 puan önde olunca kendimizi şampiyon ilan edemeyiz" - Futbol Haberleri

        Kulübün internet sayfasında bir açıklama yapan 64 yaşındaki İtalyan teknik adam "Daha 7 maçımız var ve her maça ayrı odaklanmamız lazım. Bu maçların hepsi de ayrı ayrı zor maçlar. Biz Leicester olarak gücümüzün farkındayız. Manchester City, Chelsea gibi 5 puan yada 7 puan önde olunca kendimizi şampiyon ilan edemeyiz" dedi.

        Takım olarak sakin kalmaları gerektiğini de söyleyen tecrübeli teknik adam taraftarlara da kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ranieri "Biz her maç savaşmaya devam etmeliyiz. Daha bitmiş bir durum yok. Taraftarlarımıza da çok teşekkürler. Bizlere çok destek oluyorlar. Onlar ne kadar heyecanlıysa bizlerde o kadar sakin olmamız lazım. Daha oynanmamış 7 maç daha var" ifadelerini kullandı.

        Premier Lig'de 31. haftasında da 66 puan ile en yakın rakibi Tottenham'ın 5 puan önünde liderliğini devam ettiren Leicester City bir sonraki maçı 3 Nisan da kendi sahasında Southampton ile olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ