Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lukas Podolski Gaaltasaray'dan ayrılıyor mu? - Galatasaray Haberleri

        Alman Bild gazetesi, Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski ile konuştu. “Poldi oğlu için endişeli” başlığıyla verilen haberde Alman futbolcunun oğlunun okulu sebebiyle kulüp değiştirebileceği vurgulandı.

        Podolski’nin Paris ve Hannover olaylarından 4 hafta sonra üst üste terörü hissettiği belirtilen haberde, Galatasaray-Fenerbahçe maçının terör saldırısı ihbarı nedeniyle ertelendiği, bir gün öncesinde yine İstanbul’da bir canlı bomba saldırısının dört kişiyi öldürdüğü hatırlatıldı. Bir hafta öncesinde Ankara’daki saldırıda aralarında Podolski’nin takım arkadaşı Umut Bulut’un babasının da bulunduğu toplam 36 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

        POLDI'DEN AYRILIK HABERLERİNE YALANLAMA

        Twitter hesabından Galatasaray'dan ayrılmak istediği yönündeki haberleri yalanlayan Podolski’ye “Hala futbolu düşünebiliyor musun?” sorusunu yönelten Bild, “Futbolu çok seviyorum. Bana çok şey verdi. Ama hayatta çok daha önemlisi var; o da ailem. Tehlike varsa insanın endişelenmesinden daha mantıklı ne olabilir?” yanıtını aldı.

        Haberde terör şüphesiyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisine de geniş yer ayrıldı... Podolski, “Oğlum Lois’in burada İstanbul’da okula başlamasını planlamıştık. Ama şimdi sakin bir kafayla ailemle en iyinin ne olduğunu düşünmeliyim” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ