Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (23 Mart 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de hem teknik direktör Pereira hem de Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim Diego'nun bu sezon ortaya koyduğu performanstan memnun kalmadı.

        2

        Portekizli teknik adam takımı bir gömlek sınıf atlatacak bir 10 numaranın eksikliğini hissettiği ve bunu yönetim ile paylaştığı bildirildi. Bunun üzerine Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının süperstar seviyesinde bir 10 numara için düğmeye bastı. Listedeki ilk ismin Manchester United'ın İspanyol yıldızı Juan Mata dlduğu belirtildi.
        (Takvim)

        3

        Fenerbahçe'de bu sezon beklentilerin altında kalan Robin van Persie'ye Lazio talip. Haziran ayında Hollandalı golcüyü Fenerbahçe'nin rakamlarına yaklaşamadığı için transfer edemeyen İtalyan kulübün tekrardan harekete geçtiği iddia edildi. Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin Milli arada Robin van Persie ile bir görüşme yapacağı iddia edildi. (SportNotizie24)

        4

        Sarı-lacivertliler gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Hedefteki isimlerden biri de Kadıköy’de gol atan Elyounoussi. Roma, Leicester ve Porto da peşinde. (Fotomaç)

        5

        Chelsea, Fenerbahçeli Simon Kjaer'in peşine düştü. Transfer çevrelerinde Danimarkalı oyuncunun fiyatının 15 milyon Euro'yu bulabileceği konuşuluyor. (Sabah)

        6

        Beşiktaş'ın transferini bitirdiği iddia edilen Hatem Ben Arfa, siyah-beyazlı taraftarları üzecek bir açıklama yaptı. Once Mondial'e konuşan Hatem Ben Arfa, "Kapım PSG'ye her zaman açık. Herkese açık. Kapıyı hiçbir takıma kapatmam" dedi. (Fotospor)

        7

        Bonservisi Liverpool'da olan ancak Milan'da kiralık olarak forma giyen Mario Balotelli konusunda İngilizlerin umudu Galatasaray. Liverpool'un iki yıl önce 20 milyon Euro ödediği rakamın tamamını geri almasının imkansız olduğu ancak bu paranın bir kısmını kurtarmak için Galatasaray ve Çin'den başka şansının olmadığı belirtildi. (Fotospor)

        8

        Walter Mazzarri'nin Inter'den parasını almaya devam etmek için devre arasında Trabzonspor'a gelmediği ancak sezon sonu için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Hayali Premier Lig olan Walter Mazzarri'yi ikna etmek için ekonomik şartları zorlayacak olan yönetim, transfer bütçesi için de kaynak yaratma çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim Akyazı'nın isim hakkından ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden gelecek yaklaşık 200 milyon TL gelirle yeni sezona bomba gibi girmenin planlarını yapıyor. (Fotospor)

        9

        Başkan Muharrem Usta’nın “Satmıyoruz” dediği Onur Kıvrak, ayrılacağı yönünde çıkan iddiaları yalanladı. Başarılı kaleci, “Trabzonspor’un kaptanı olarak futbola veda etmek istiyorum. Bu camiayı bırakmam. Ayrılmak asla aklımdan bile geçmedi” ifadesini kullandı. (Fanatik)

        10

        Jason Denayer sezon sonunda İngiltere'ye dönüyor. Manchester City'nin yeni teknik direktörü Guardiola'nın, Galatasaray'da kiralık oynayan Belçikalı stoperi gelecek sezonun kadrosuna alma kararı verdiği bildirildi. (Fotomaç)

        11

        Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Deniz Kadah'ın Galatasaray'ın gündeminde yer almasıyla ilgili olarak, "Deniz'in büyük takımlarla anılması benim için hiç de şaşırtıcı değil. Potansiyeli yüksek olan bir oyuncu" dedi.

        12

        El Mundo Deportivo gazetesine göre; Barcelona, Villarreal'den Bakambu için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da forma giyen Bakambu, 7.5 milyon Euro'ya Villarreal'e gitmişti.

        13

        Bordo-mavili takımda gelecek sezon önemli bir operasyon gerçekleştirilecek. Takım için yeterince savaşmayan oyuncular gönderilecek. Bekleneni veremeyen Sefa Yılmaz, Musa Nizam, Fatih Atik gibi gibi futbolcularla da yolların ayrılması bekleniyor. (Fotomaç)

        14

        Trabzonspor'un devre arasında Sunderland’e kiraladığı Dame N’Doye yeni sezonda da kadroda düşünülmüyor. N’Doye’un gelecek yıl planlarında olmadığı belirtilirken, kulüp bulması istendi. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ