Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım DYO ve Petlas Milli Takım'a sponsor oldu - Futbol Haberleri

        TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Belek Turizm Bölgesi'nde milli takımın kampta bulunduğu Regnum Carya Golf & Spa Resort Otel'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla DYO'nun, A Milli Takım resmi tedarikçileri arasında yer aldığını belirtti.

        Türk Milli Takımı büyüdükçe, milli takıma desteğin de büyüdüğünü belirten Demirören, "Böyle anlaşmalar sayesinde futbolumuzun değeri her geçen gün artıyor. Bugün imzalanan ek sponsorluk anlaşmalarıyla EURO 2016 bütçesini karşıladık" dedi. Demirören, son dönemdeki terör olaylarını anımsatarak, "Terörü hep beraber lanetliyoruz. Milli takımımız terörü lanetleyen pankartla sahaya çıkacak. Tüm Avrupalıların bunu görmesini istiyoruz. Bizim ne yaşadığımızı anlayacaklardır. Çünkü biz şimdi onların neler hissettiğini anlıyoruz." diye konuştu.

        DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran da milyonların kalbine taht kuran milli takımın destekçileri arasında yer almaktan gurur ve onur duyduklarını ifade etti.

        DYO'nun, 62 yıllık marka geçmişinde pek çok başarılara imza attığını dile getiren Oran, "Kırmızı-beyaz renklere aşkımız sonsuz. Bizlere yepyeni heyecanlar yaşatacaklarına olan inancımla Milli takımımıza EURO 2016 yolculuğunda başarılar diliyorum" dedi.

        Konuşmanın ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran ve DYO Pazarlama Direktörü Melek Soklangıç Dinçer tarafından sponsorluk anlaşması imzalandı.

        PETLAS'LA SPONSORLUK ANLAŞMASI

        Bu törenin ardından yine aynı otelde TFF ile Petlas arasında sponsorluk anlaşması imza altına alındı.Burada konuşan Demirören, imzalanan anlaşmanın 2016 bütçesine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

        Demirören, EURO 2016'ya giderken uzun bir yoldan geçerek inanılmazı başardıklarını anlatarak, "Türkiye'nin ümidini kaybettiği bir anda hocamız ve futbolcular yüzümüzü güldürdü." dedi.

        Terörü hep beraber lanetlediklerini ve lanetlemeye devam edeceklerini vurgulayan Demirören, "Kamuoyu şunu bilmeli ki, bu vatan bölünmez" diye konuştu.

        Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Özcan da millilerin katettiği her kilometrede, ilerlediği her hedefte katkılarının bulunmasının, gururun en büyüğü olduğunu dile getirdi.

        Daima Türkiye'nin yanında olduklarına vurgu yapan Özcan, "Millilerimize yarınki maç başta olmak üzere tüm maçlarında başarılar diliyoruz" dedi.

        Konuşmaların ardından TFF Başkanı Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Terim, Petlas Yönetim Kurulu Üyeleri Seyfullah Safa Özcan ve Abdülkadir Özcan tarafından sponsorluk anlaşması imzalandı.

        Sponsorluk imza törenlerine A Milli Takım futbolcularının yanı sıra, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu da katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ