Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa "Eren Derdiyok için iyi teklif gelirse gidebilir" - Kasımpaşa Haberleri

        Esenler'deki Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çalımbay, Eren Derdiyok'un transferine yönetimin karar verebileceğini belirterek, "Eren Derdiyok'un hedefi çok. Hedefi, önce Avrupa Şampiyonası'na gitmek, sonra transfer olmak. İyi teklif gelirse gidebilir." dedi.

        Eren Derdiyok'un sözleşmesinin sürdüğünü hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Sezon bittikten sonra yönetimle konuşulur. Yönetim verdiği zaman alternatifini bulmamız gerekiyor." diye konuştu.

        Hakem hatalarıyla ilgili soru üzerine Çalımbay, "Hakem hataları Kasımpaşa'ya yapıldığı zaman kimsenin gıkı çıkmaz. Her zaman saygımızı koruduk, her zaman onlardan bir şeyler bekledik. Sadece iki hakem arkadaşımız özür diledi, diğerleri çekti gitti. Hakem arkadaşlar bu sezon çok mağdur etti. İnşallah kazasız belasız sezon biter." ifadelerini kullandı.

        "ARDA, BAZI OYUNCULARA DERS VERDİ"

        Çalımbay, İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Arda Turan'ın kariyerinde ortaya koyduğu performansla bazı oyunculara iyi ders verdiğini dile getirdi.

        Milli futbolcunun Galatasaray'dan Manisaspor'a kiralık olarak gittiğini hatırlatan Çalımbay, "Arda bazı futbolculara çok iyi ders verdi. Galatasaray, Manisaspor'a kiralık gönderdi. Orada çok iyi oynayarak geri döndü. Bazı arkadaşlarımız kiralık gidiyorlar, kayboluyorlar. Arda mükemmel oynadı, Galatasaray'a döndü. Belki kendisinin bile hayal edemeyeceği şekilde Barcelona'ya gitti." diye görüş belirtti.

        "DONK DAHA İYİ KULLANILABİLİR"

        Rıza Çalımbay, devre arasında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olan Ryan Donk'un sarı-kırmızılı takımda iyi oynadığını ancak daha da verimli kullanılabileceğini dile getirdi.

        Donk'un Kasımpaşa'daki dönemine göre Galatasaray'da daha çok koştuğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:

        "Galatasaray'da olaylar çok farklı. Beklentiler daha fazla. Bizdeki rahatlığı bulamadı. Galatasaray'da koştuğu kadar bizde koşsaydı süper olurdu. Arkadaşlarım daha iyi kullanabilirler. Bizdekinden daha çok mücadele ediyor. Donk'un artı özellikleri var. Onu istemeleri gerekiyor. Biz Donk'u oyun kurucu olarak da kullanıyorduk. Sneijder, Selçuk var, oyun kurucu olarak onu kullanmazlar. Top ondayken daha etkili oluyor."

        (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ