Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Christian Benteke'den Jürgen Klopp'a sitem - Futbol Haberleri

        Liverpool'un Belçikalı forveti Christian Benteke, takımın Alman çalıştırıcısı Jürgen Klopp'un kendisini görmezden gelmesine anlam veremediğini belirtti.

        Geçtiğimiz hafta Southampton karşısında 2-0'lık üstünlüğü koruyamayarak sahadan 3-2 mağlup ayrılan Liverpool'da maç sonrası Klopp ve Benteke arasındaki hararetli konuşma kameralara yansımıştı.

        Bu sezon çıktığı 35 karşılaşmada 8 gol atan ve 2016'da attığı tek golü penaltıdan kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, Jürgen Klopp'un göreve gelişiyle birlikte ilk 11'de yer bulmakta zorlanıyor.

        Klopp'un bir sohbet sırasında Borussia Dortmund'u çalıştırdığı dönemde kendisini transfer etmek istediğini söylediğini belirten Benteke, "Bana bunu söyleyen bir teknik direktörün, aynı kulüpte buluştuktan sonra beni görmezden gelmesini anlayamıyorum" dedi.

        Belçikalı oyuncu, Klopp'un yoğun prese dayalı oyununa ayak uydurmakta zorlandığına dair yapılan tespitlere de katılmadığını vurguladı.

        Ara transfer döneminde West Ham United'ın ilgilendiği, ancak yüksek yıllık ücreti nedeniyle geri adım attığı Benteke, "Ocak ayında benim de gitme niyetim yoktu, çünkü Liverpool'da başarılar kazanma arzum sürüyor. Sezon sonunda ne olacak göreceğiz" dedi.

        Aston Villa'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Christian Benteke, sezon başında 32.5 milyon sterlin karşılığında Liverpool'a transfer olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ