Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Zlatan Ibrahimovic'e Çin'den çılgın teklif - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Parayla saadet olmaz lafı son yıllarda futbolun kimyasına ters düşmeye başladı... Arap, Rus ve ABD sermayelerini arkasına alan kulüpler hızla büyürken; bu güçlü ekonomilerin yanına son eklenen Uzakdoğu piyasası, futbol dünyasına çok hızlı bir dalış yaptı ve inanılmaz rakamlara dünyaca ünlü yıldızlar Çin Ligi’nin yolunu tutmaya başladı...

        Gervinho, Lavezzi ve Jackson Martinez gibi isimleri bünyesine katan Çin pazarı, gözünü şimdi de PSG’li gol makinesi Zlatan İbrahimovic’e çevirdi. İtalyan Le Repubblica’nın haberine göre, Çin hükumetinin de devreye girdiği çılgın transfer hamlesi için İbra’ya yıllık 75 milyon Euro teklif edileceği ileri sürüldü.

        KOMÜNİST PARTİNİN FİKRİ!

        Sezon sonu sözleşmesi bitecek ve Paris’ten ayrılacak olan İsveçli yıldızın Çin’e gelmesi için, ligin gelişimine destek anlamıyla kulüplere ekonomik katkı sağlayan hükumetin de kesenin ağzını açtığı ifade edildi. 35 yaşındaki ünlü golcünün hangi takım için düşünüldüğü konusunda bilgi verilmedi ancak İbra’nın ülkeye getirilmesi fikrinin Çin Komünist Parti sekreteri Xi Jinping’e ait olduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ