Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (24 Mart 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Liverpool'dan bir yıllığına kiralanan Lazar Markovic sezon sonunda İngiltere'ye geri dönecek. Sarı lacivertli yönetim yeterince verim alınamayan futbolcu için transfer çalışması yapmayı düşünmüyor. (NTVSpor)

        2

        Mario Gomez’in 1000 euro karşılığında bonservisini alma hakkı bulunan siyah-beyazlılar Vodafone Arena’nın açılışından hemen sonra Alman yıldıza yeni bir sözleşme imzalatacak. Menajerler bonservisi M. City'de olan ve bir dönem siyah- beyazlıların transfer listesindeki Dzeko ile Gomez'i takas yapmak istediklerini bildirdiler. Yönetimin ise, "Biz oyuncumuzdan, o da bizden memnun" diyerek bu teklifi geri çevirdikleri ifade edildi. (Fotomaç)

        3

        İtalyan basını, Caner Erkin'in İnter ile anlaştığı iddialarını sürdürüyor. Caner'in menajeri Batur Altıparmak ise söylentileri bir kez daha yalanlayarak, "Avrupa'dan 4-5 takım Caner'in durumunu sordu. Ancak biz arayan herkese aynı şeyi söyledik. F.Bahçe ile görüşmeden yanıt veremeyiz" dedi.

        4

        Sarı-lacivertli ekip, Lazio'nun çok istediği Van Persie'yi cazip bir rakama satmaya hazırlanıyor. RVP’nin yerine düşünülen ilk isim ise Villarreal’de fırtına gibi esen Bakambu oldu! Ancak Bakambu ile Barça’nın da ilgilenmeye başlaması işi zorlaştırıyor. (Fotomaç)

        5

        Yeni sezonda mutlaka biri yerli iki forvet transferi yapması beklenilen Galatasaray'ın Steven Fletcher'ı gündemine aldığı ifade edildi. Bonservisi elinde oyuncular arayan ve Sunderland ile kontratı sezon sonunda bitecek olan İskoç oyuncunun peşine düşen sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki golcünün menajeri ile temas kurduğu ifade edildi. (Fotomaç)

        6

        Tabzonspor, yurtdışından alacağı isimlerden önce yurtiçindeki yıldızları kadrosuna katmayı amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda ilk etapta sezon sonunda Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona erecek olan Eren Albayrak ile ön anlaşma yapıldı. Trabzonspor yönetiminin diğer hedefi ise Edin Visca. (Fotospor)

        7

        F.Bahçe'den gönderilen Recep Niyaz'ı Trabzonspor istiyor. Denizlispor'da gösterdiği performansla yeniden parlayan Niyaz'ı bordo-mavililerin yakın takibe aldığı öğrenildi. Recep'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. (Fotomaç)

        8

        Fenerbahçe'nin bu sezon gerek ligde gerekse UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performans, Avrupalı menajerleri harekete geçirdi. Birçok takımın yetki belgesini elinde bulunduran scout ve menajerlerin, Simon Kjaer, Mehmet Topal ve Caner Erkin'i milli maçlarda takibe alacakları öğrenildi. (Fotomaç)

        9

        Devre arasında West Ham’a kiralanan Emmanuel Emenike’nin buradaki performansı yakından takip ediliyor. Yönetim, İngiliz ekibinin haziran ayında 11 milyon Euro’ya (35 milyon TL) Nijeryalı’nın bonservisini almasını umuyor. Bilic, “Benteke çok iyi bir forvet. Şu anda onun finansal şartlarını karşılamamız zor. Sezon sonunda neler olacağına bakacağız” dedi. Benteke transferi gerçekleşmezse Emenike’nin bonservisinin alınması bekleniyor. (Fanatik)

        10

        Siyah beyazlı yönetim, son haftaların yıldız ismi Jose Sosa'nın sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı. Yönetim, 2018'de bitecek olan sözleşmesini uzatma karşılığında Arjantinli oyuncuya üç yıl için 1 milyon 800 bin euro garanti para ödemeyi taahüt etti. (Fotomaç)

        11

        Robin van Persie'nin devre arasında Barcelona'nın kapısından girip-çıktığı ortaya çıktı. Vitor Pereira ile arasının kötü olduğu günlerde Hollanda'ya giden van Persie'nin menajeri Kees Vos'la Barcelona'da buluştuğu ve Barcelona Sportif Direktörü Roberto Fernandez ile bir görüşme yaptıkları ortaya çıktı.

        12

        Fernandez, kendisi ile 1.5 yıllık sözleşme yapmak istediklerini, daha sonrasında göstereceği performansa göre kendisine 1 veya 2 yıllık yeni sözleşme önerebileceklerini aktardı. Van Persie ise kendisi için paranın önemli olmadığını ama 1.5 yllık bir teklifin kabul edilemez olduğunu söyledi. Böylece görüşme sonlandırıldı. (Fotospor)

        13

        Fenerbahçe'ye kiralık oyunculardan kötü haber... İngiliz ve İtalyan medyası, West Ham United'in Emmanuel Emenike'yi Roma'nın da Salih Uçan'ı sezon sonunda geri göndereceğini yazdı. West Ham ve Roma, sözleşmedeki opsiyon maddelerini devreye soksaydı Fenerbahçe'nin kasasına toplam 22 milyon euro (yaklaşık 70 milyon TL) girecekti. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ